Airlines Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Republik Dominika: Apa sing mbukak, apa sing ditutup?

Pilih basa sampeyan
DR
DR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Laporan nuduhake ing ngisor iki babagan hotel ing Republik Dominika sawise Hurricane Irma.

  • AMResor ora ngalami karusakan ing properti ing negara kasebut lan kabeh wis operasional kanthi lengkap
  • Hotel & Resor Nickelodeon Punta Cana tamu kanthi operasional lan sambutan.
  • Hotel Riu, sing duwe enem hotel ing Punta Cana nglaporake kabeh hotel Riu ing Punta Cana ngoperasikake layanan normal. Rong hotel Riu ing Puerto Plata ora ngalami karusakan sing signifikan lan bisa digunakake kanthi lengkap.
  • Resor Barcelona: Barcelona Hotel Group negesake manawa kabeh resort merek ing Republik Dominika digunakake kanthi lengkap.
  • Viva Wyndham Playa Dorada: Hotel mbukak lan operasi.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.