Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Kabar Breaking Haiti Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Haiti: Apa sing mbukak?

Haiti
Haiti
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Haiti cukup ora cilaka sawise Hurricane Irma. Kabeh layanan tetep dioperasikake lan negara kasebut tetep nampani para pengunjung. Pelancong disaranake ngubungi agen perjalanan utawa pesenan lokal kanggo ngatur rincian babagan pesenan.

Haiti iku Moulin Sur Mer wis menehi saran supaya ora kena Hurricane Irma.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.