24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Oman Breaking News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways nambah frekuensi dadi Sohar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways seneng ngumumake yen bakal nambah papat penerbangan mingguan tambahan menyang Sohar, tujuan paling anyar ing Kesultanan Oman, wiwit 1 Oktober. Frekuensi tambahan ditambahake kanggo nanggepi permintaan penumpang sing tambah, lan bakal njupuk jumlah penerbangan mingguan antarane Doha lan Kesultanan Oman saka 52 nganti 56.

Maskapai sing menang penghargaan ngluncurake penerbangan menyang Sohar, tujuan kaping telu lan paling anyar ing Kesultanan Oman, wulan pungkasan. Sohar, kutha krajan sregep sing misuwur kanthi budaya tradisional Omani lan pantai sing apik, nawakake macem-macem kegiyatan kanggo turis, kalebu nyilem, snorkeling lan pesawat layang-layang, uga akeh pasar tradisional sing duwe kerajinan tangan Omani.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng banget bisa ndeleng panjaluk sing kuat ing rute Doha – Sohar, utamane amarga mung ngluncurake layanan kasebut wulan kepungkur. Frekuensi sing nambah bakal ngidini bisnis lan lelungan luang saka Sohar malah luwih fleksibel kanggo njupuk sambungan sing lancar menyang India lan Asia Tenggara liwat hub ing Bandara Internasional Hamad. "

Penerbangan tambahan menyang Sohar bakal dilayani karo Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Pertama lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi, kanthi lingkungan sing jembar ing kabeh pesawat.

Qatar Airways pisanan miwiti layanan menyang Kesultanan Oman kanthi ngluncurake penerbangan menyang ibukutha, Muscat ing taun 2000. Ing 2013, Salalah ditambahake karo jaringan maskapai sing dadi tujuan kaping loro ing Kesultanan Oman. Maskapai sing menang penghargaan saiki ngoperasikake limang penerbangan saben dina antarane Doha lan Muscat, lan rong penerbangan saben dina bali ing rute Doha-Salalah.

Penumpang sing liwat Bandara Internasional Hamad bisa nggunakake macem-macem kegiyatan lan layanan sing kasedhiya, saka Wi-Fi gratis, kolam renang ing pinggir udara lan area dolanan kanggo bocah-bocah, nganti pirang-pirang wilayah sing sepi sing para penumpang bisa santai, uga sawetara sing apik tenan pilihan blanja lan mangan gratis.

Qatar Airways duwe macem-macem tujuan sing apik sing direncanakake kanggo sisa taun iki lan 2018, kalebu Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand lan San Francisco, AS, mung sawetara.

Operator nasional Negara Bagian Qatar minangka salah sawijining maskapai paling cepet sing ngoperasikake salah sawijining armada paling enom ing donya. Saiki ing taun kaping rongpuluh operasional, Qatar Airways duwe armada modern 200 pesawat sing mabur menyang tujuan bisnis lan santai ing enem bawana.

Maskapai sing menang penghargaan iki entuk pirang-pirang penghargaan ing taun iki, kalebu Maskapai Penerbangan taun dening Skytrax World Airline Awards 2017 sing prestisius, sing dianakake ing Paris Air Show. Iki kaping papat Qatar Airways diwenehi pengakuan global iki. Operator nasional Qatar uga menang rakit penghargaan utama liyane ing upacara kasebut, kalebu maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah, Kelas Bisnis Terbaik ing Dunia lan Lounge Penerbangan Kelas Pertama Terbaik ing Dunia.

Jadwal Penerbangan:

Saben

Doha (DOH) menyang Sohar (OHS) QR1132 mangkat jam 13:35 jam 16:10

Sohar (OHS) menyang Doha (DOH) QR1133 mangkat jam 17:10 jam 18:00

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov