Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dewan Eksekutif UNWTO maringi peran kepemimpinan anyar Zambia ing organisasi kasebut

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-20
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-20
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata lan Seni Hon. Anggota parlemen Charles Romel Banda maneh nyengkuyung peran pimpinan Zambia ing Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO).

Dina iki ing rapat Sesi 107 sing dianakake ing Chengdu, China nalika nutup Majelis Umum Sesi 22, Zambia dipilih dadi Ketua Dewan Eksekutif kanggo taun 2019. Salajengipun, sesi Dewan Eksekutif 107 kanthi suara bulat ngasilake peran Zambia dadi Wakil Ketua 1 Dewan kanggo taun 2018 sadurunge dadi ketua dewan pamimpin UNWTO ing taun 2019.

Zambia dadi negara pertama ing sejarah UNWTO sing diwenehake kepemimpinan ing Dewan Eksekutif sajrone 3 taun suwene.

Ing 2015 ing Majelis Umum Sesi 21 sing dianakake ing Medellin Columbia, Zambia dipilih dadi Dewan Eksekutif kanggo periode sing pungkasan taun 2019. Iki kedadeyan sawise 30 taun ora dadi bagean saka pamrentah UNWTO. Ing 2016 ing Sesi Eksekutif Dewan 104 sing dianakake ing Luxor Mesir, Zambia dipilih dadi Wakil Ketua Dewan kaping pisanan kanggo taun 1.

Ngomong ing Chengdu, China, sawise dianugerahi peran kepemimpinan iki Hon. Banda negesake manawa, iki minangka prestasi gedhe kanggo negara kasebut lan bakal njamin Zambia nambah swara kanggo pangembangan pariwisata ing jagad iki.
Lan Hon. Banda ujar manawa keputusan rapat Dewan Eksekutif 107th kanggo mulihake Zambia dadi Wakil Ketua Dewan 1 nyedhiyakake kesempatan kanggo Zambia duwe peran penting kanggo nglumpukake tim anyar ing Sekretariat UNWTO minangka sekretaris Jenderal Umum sing dipilih. Amb. Zurab Pololikashvili saka Georgia njupuk jabatan ing Januari, 2018.

Menteri Banda nambahake manawa kanthi madate sing diperpanjang dadi Wakil Ketua Dewan kaping 1, Zambia bakal duwe peran kepemimpinan nalika UNWTO miwiti reformasi ing organisasi kaya sing diputusake dening Dewan Eexcutive Sesi 106th. Ing rapat Dewan Eksekutif Sesi 106, Dewan mutusake kanggo miwiti reformasi sing bakal nguatake aturan prosedur organisasi, sawijining tugas sing diwiwiti ing taun 2018.

Babagan keputusan Dewan Eksekutif kanggo milih Zambia dadi Ketua Dewan kanggo taun 2019, Hon. Banda ujar manawa iki nuduhake kapercayan sing ana ing Dewan Kepemimpinan Zambia ing organisasi kasebut. Minangka Ketua Majelis kanggo taun 2019, Zambia bakal dadi ketua Majelis Umum Sidang 23 sing bakal dianakake ing St.

Duta Besar Zambia ing Prancis sing uga Wakil Tetep kanggo UNWTO ujar manawa dheweke seneng banget karo rong peran kepemimpinan anyar sing diwenehake Dewan Eksekutif marang Zambia ing UNWTO.

Duta Besar Chibanda negesake maneh, yen sejatine upaya Zambia kanggo nambah diplomasi internasional, Zambia bakal terus ngupayakake menehi kepemimpinan ing macem-macem organisasi internasional.

Lan nalika ngupayakake pembangunan ekonomi berkelanjutan, Zambia bakal terus njelajah lan nggunakake diplomasi ekonomi sing bakal nguntungake umume wong Zambia lan menehi kontribusi kanggo nyuda kemiskinan kanthi nguatake dheweke ing organisasi multilateral kayata UNWTO amarga pariwisata minangka sektor utama ing Zambia. pembangunan ekonomi.

Hon. Menteri lan delegasi samesthine bali ing Zambia tanggal 18 September 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov