24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel India Breaking News News Oman Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Oman Air: rute Muscat menyang Mumbai saya akeh

muscattomumbai
muscattomumbai
ditulis dening editor

Diluncurake tanggal 1 Agustus taun iki, loro penerbangan Oman Air sajrone 1 jam, 50 menit mangkat saka Muscat jam 22.40 lan tekan ing Mumbai jam 03.00. Penerbangan bali saka Mumbai jam 04.05 jam lan tekan Muscat jam 05.15 jam.

Saiki, maskapai nasional Kesultanan Oman, seneng ngumumake peluncuran penerbangan saben dina kaping telu ing rute Muscat menyang Mumbai sing populer.

Oman Air wis duwe loro penerbangan bali saben dina antara Muscat lan Mumbai - penerbangan sing metu saka Muscat jam 01.20 jam lan 9.00 jam, tekan ing Mumbai masing-masing jam 05.40 jam lan 13.20 jam. Penerbangan bali saka Mumbai jam 16.15hrs lan 6.55hrs, tekan Muscat jam 17.30 jam lan 08.10 jam.

Slot wektu sing anyar diarepake bisa populer, utamane para plancong bisnis sing saiki bisa mbukak pesawat sore lan tekan ing tujuan nalika esuk. Akeh sambungan sing cocog uga ditawakake kanggo para turis GCC.

Mumbai minangka kutha paling gedhe ing India lan dadi ibukutha finansial, komersial lan hiburan. Kasedhiya udakara limang yuta pengunjung saben taun, kutha kasebut terus akeh dikarepake ing kalangan tamu Oman Air, utamane saka komunitas ekspatriat India sing gedhe Oman.

Penerbangan anyar minangka langkah paling anyar ing program ambane lan dinamis Oman Air kanthi ekspansi armada lan jaringan lan ningkatake hubungane Oman karo India, sing dadi mitra dagang penting kanggo Kesultanan.

Oman Air pisanan ngluncurake penerbangan menyang India ing taun 1990-an lan panjaluk kursi tambah akeh ing antarane para penumpang bisnis lan plancongan, ora mung nambah lalu lintas pariwisata lan penghasilan, nanging uga promosi kesepakatan perdagangan penting ing antarane negara kasebut.

Maskapai iki nambah kapasitas minggon menyang India kanthi frekuensi nambah ing lima saka sebelas tujuan utama maskapai ing India. Bombay, Delhi lan Hyderabad mundhak kaping pindho saben dina dadi kaping telu saben dina. Calicut mundhak saka sepisan saben dina dadi kaping telu saben dina lan Lucknow mundhak saka sepisan saben dina dadi kaping pindho saben dina. Kajaba paling anyar iki saka Mumbai menyang Muscat nambah frekuensi penerbangan mingguan menyang India saka 154 nganti 161.

Kajaba iku, ing wiwitan taun maskapai kasebut ngluncurake penerbangan saben dina langsung antarane Salalah lan Calicut.

Peningkatan kapasitas iki nderek perjanjian Layanan Udhara sing direvisi ing antarane Pamrentah Oman lan India ing Desember 2016, nalika jumlah kursi minggon ditambah dadi 27,405 kursi kanggo kaloro negara kasebut, dibandhingake karo 21,145 kursi ing perjanjian sadurunge, paningkatan 6,258 kursi saben minggu.

Abdulrahman Al-Busaidy, Wakil CEO & Kepala Pegawai Komersial Oman Air, ujar: "Kita seneng banget ngumumake layanan anyar iki antara Muscat lan Mumbai. Kajaba penerbangan iki minangka bagean saka komitmen kita sing luwih akeh kanggo pasar India. India minangka tujuan utama kanggo Oman Air lan panjaluk kanggo kabeh 11 tujuan India mesthi akeh. Frekuensi sing luwih dhuwur nyedhiyakake luwih akeh pilihan lan kenyamanan kanggo para tamu, sing saiki bakal bisa ninggalake Muscat ing wayah sore lan tekan ing Mumbai ing wayah esuk. Kita yakin layanan anyar iki bakal kabukten populer kaya rute India liyane. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.