24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Cote d'Ivoire Breaking News budaya News wong Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Brand Afrika

ctoa
ctoa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Afrika ngerti saiki manawa Merek Afrika iku sawijining kabutuhan. Badan CAF UNWTO saiki dadi Ketua Menteri Kenya, Najib Balala, Menteri Pariwisata Kenya duwe tanggung jawab kanggo maju agenda iki.

Wayahe saiki nulis ulang narasi kanggo Brand Africa minangka PMAESA, (Asosiasi Manajemen Pelabuhan Wétan lan Afrika Kidul) lan drive "Cruise Africa" ​​nglumpukake kanthi mréntahaké Pelabuhan Kapal Pesiar saka saindenging Afrika supaya bisa dadi siji siji kanggo posisi Afrika minangka rute kapal pesiar sing unik.

Drive iki katon minangka conto Afrika sing diundang supaya bisa kerja bareng ngembang jajan kanggo Afrika. "Iki minangka kasus panggilan sing bener lan bisa mikir amba" ujare Alain St.Ange ing Chengdu China nalika rapat karo Menteri Pariwisata ing bawana sing beda.

Menteri Siandou Fofana saka Cote D'Ivoire pengin bisnis kapal pesiar lan ing sela-sela Majelis Umum UNWTO ing Chengdu China, dheweke uga ketemu karo Alain St.Ange, mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut sing saiki dadi judhul Konsultasi Saint Ange dhewe.

Rapat ing Chengdu uga dibantu dening Laetitia Mockey, Penasihat Teknis Cote D'Ivoire sing tanggung jawab kanggo Kerjasama lan Kemitraan ing Menteri Pariwisata lan Isabelle Anoh Direktur Komunikasi.

"Kita kudu ngembangake industri pariwisata lan pengin pasar sing luwih gedhe saka Pasar Pariwisata Eropa" ujare Menteri Pariwisata Cote D'Ivoire nalika dhiskusi karo Alain St.Ange kanggo masalah sing ana hubungane karo visibilitas, pemasaran, pelatihan, peringkat hotel lan klasifikasi , bisnis kapal pesiar pangembangan lan marina kapal pesiar antara liya.

Cote D'Ivoire misuwur dadi produsen Cacao paling gedhe lan uga dadi produsen kopi, lan kacang ing pirang-pirang produk liyane. Nanging dheweke uga duwe akeh poin adol sing unik, sing bakal dadi tujuan wisata utama ing bawana Afrika, lan dheweke ujar saiki wis siyap miwiti lelungan iki.

"Fishing Game Gedhe apik amarga Cote D'Ivoire nyekel rekor kanggo Marlin" ujare Menteri nalika ngrancang langkah kanggo nyelehake Cote D'Ivoire kanthi kuat ing peta pariwisata ing Afrika.

Alain St.Ange of Saint Ange Consultancy ngrencanakake golek kasunyatan ing Abidjan, ing endi bakal ana diskusi babagan kerja sama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.