Airlines Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Breaking News Kepulauan Solomon Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nggawe Negara Pulo cilik kanthi luwih cedhak: Fiji- Kepulauan Solomon lan Fiji Airways

Pilih basa sampeyan
SOL-AIR-CEO-Brett-Gebers-L-Fiji-Air-CEO-Andre-Viljoen-R-Codeshare-sign-18-Sept-2017
SOL-AIR-CEO-Brett-Gebers-L-Fiji-Air-CEO-Andre-Viljoen-R-Codeshare-sign-18-Sept-2017
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fiji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji lan Solomon Airlines, maskapai nasional Kepulauan Solomon, wis mlebu perjanjian codeshare kanggo penerbangan antarane Nadi lan Honiara. Iki tegese ndadekake negara-negara pulau cilik ing Pasifik luwih cedhak.

Codeshare, sing diwiwiti tanggal 30 Septemberth 2017 bakal ndeleng loro maskapai kasebut nyedhiyakake kode 'FJ' lan 'IE' masing-masing ing penerbangan antara Nadi lan Honiara.

Tamu Solomon Airlines bisa ngarepake lelungan sing gampang lan pindhah menyang jaringan Fiji Airways liwat hub Nadi menyang Amerika Utara, Hong Kong, Singapura, Australia lan Selandia Baru.

Pak Andre Viljoen, Direktur Managing Fiji Airways lan CEO ujar: 'Kita seneng banget mlebu kontrak codeshare iki karo kanca-kanca Melanesia lan luwih ngiyatake jaringan Pasifik Selatan sing lengkap. ”

"Wilayah iki minangka omah kita lan ndadekake perusahaan maskapai Pasifik Selatan bisa kerja bareng kanggo nawakake pilihan perjalanan sing apik kanggo masarakat lan pengunjung sing lelungan menyang Fiji lan Kepulauan Solomon. Liwat kemitraan iki, kita mbukak tujuan penting ing Pasifik Selatan - Honiara - menyang saindenging jagad, ningkatake pariwisata lan potensial dagang. Fiji Airways bangga duwe peran utama ing tuwuhing lelungan udara ing Pasifik Selatan ”.

Brett Gebers, CEO Solomon Airlines ujar manawa codeshare anyar kasebut minangka warta apik kanggo maskapai, sing tepat wektu lan menehi dorongan utama kanggo pariwisata lan aspirasi bisnis wilayah Melanesia.

"Codeshare anyar iki nambah konektivitas antar-pulau ing Pasifik lan nyedhiyakake kesempatan kanggo wong Islandia Solomon liyane kanggo nyambung karo AS lan liya-liyane," jarene.

"Ngapikake konektivitas antar pulau minangka langkah pertama kanggo ningkatake ekonomi ing Pasifik lan kita ngurmati hubungan karo Fiji Airways."

Diadegake ing taun 1951, Fiji Airways Group kalebu Fiji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji lan anak perusahaan: Fiji Link, operator domestik lan regional, Pacific Call Comm Ltd, lan saham 38.75% ing Sofitel Fiji Resort & Spa ing Pulo Denarau, Nadi . Saka pusat ing Bandara Internasional Nadi lan Suva, Fiji Airways lan Fiji Link nglayani 69 tujuan ing 15 negara (kalebu kode-saham). Tujuan kalebu Fiji, Australia, Selandia Baru, AS, Kanada, Inggris, Hong Kong, Singapura, India, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Vanuatu lan Kepulauan Solomon. Grup Fiji Airways nyedhiyakake 64 persen kabeh pengunjung sing mabur menyang Fiji, nggunakake luwih saka 1000 karyawan, lan entuk bathi luwih saka FJD $ 815 yuta (USD $ 390m). Fiji Airways mbentuk maneh saka Air Pacific ing wulan Juni 2013.

Fiji Airways makarya ing antarane Nadi lan Honiara dina Setu, nanging Solomon Airlines beroperasi ing antarane Honiara lan Nadi ing dina Senen lan Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.