24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Vietjet nyambung kutha Ho Chi Minh karo ibukutha Kamboja Phnom Penh

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietjet miwiti adol tiket kanggo rute Kota Ho Chi Minh (Vietnam) - Phnom Penh (Kamboja). Rute anyar kasebut bakal diwiwiti ing 24 November 2017, kanggo nggayuh tuntutan dagang lan lelungan ing antarane loro pusat ekonomi lan finansial sing misuwur ing Vietnam lan Kamboja.

Rute Kota Ho Chi Minh - Phnom Penh bakal dioperasikake saben dina kanthi wektu penerbangan 45 menit saben sikil. Penerbangan kasebut budhal saka Kota Ho Chi Minh jam 17:35 (wektu lokal) lan tekan Phnom Penh jam 18:20 (wektu lokal). Penerbangan bali diwiwiti ing Phnom Penh jam 19:30 (wektu lokal) lan tekan Kota Ho Chi Minh jam 20:15.

Ibukutha Phnom Penh minangka kutha paling gedhe, lan pusat politik, budaya, perdagangan Kerajaan Kamboja. Bebarengan karo Siem Reap, Phnom Penh narik akeh turis kanthi akeh bangunan arsitektur Khmer sing apik, gaya budaya khas lan akeh toko kerajinan sing apik.

Kanthi layanan berkualitas tinggi, tiket murah khusus lan macem-macem kelas tiket, Vietjet nawakake penumpang sing nyenengake kanthi kru penerbangan sing dinamis lan ramah, kursi sing nyenengake, panganan panas sing enak lan kejutan khusus liyane sing ditawakake para petugas penerbangan sing ramah lan apik. .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov