Airlines Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Breaking News Kepulauan Solomon Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Fiji Airways lan Solomon Airlines mlebu perjanjian codeshare

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Fiji Airways, maskapai penerbangan nasional Fiji lan Solomon Airlines, maskapai nasional Kepulauan Solomon, wis nandatangani perjanjian codeshare kanggo penerbangan antarane Nadi lan Honiara. Codeshare, sing diwiwiti tanggal 30 September 2017 bakal ndeleng loro maskapai kasebut nyedhiyakake kode 'FJ' lan 'IE' masing-masing ing penerbangan antara Nadi lan Honiara.

Tamu Solomon Airlines bisa ngarepake lelungan sing gampang lan pindhah menyang jaringan Fiji Airways liwat hub Nadi menyang Amerika Utara, Hong Kong, Singapura, Australia lan Selandia Baru.

Pak Andre Viljoen, Direktur Managing Fiji Airways lan CEO ujar: 'Kita seneng banget mlebu kontrak codeshare iki karo kanca-kanca Melanesia lan luwih ngiyatake jaringan Pasifik Selatan sing lengkap. ”

"Wilayah iki minangka omah kita lan ndadekake perusahaan maskapai Pasifik Selatan bisa kerja bareng kanggo nawakake pilihan perjalanan sing apik kanggo masarakat lan pengunjung sing lelungan menyang Fiji lan Kepulauan Solomon. Liwat kemitraan iki, kita mbukak tujuan penting ing Pasifik Selatan - Honiara - menyang saindenging jagad, ningkatake pariwisata lan potensial dagang. Fiji Airways bangga duwe peran utama ing tuwuhing lelungan udara ing Pasifik Selatan ”.

Brett Gebers, CEO Solomon Airlines ujar manawa codeshare anyar kasebut minangka warta apik kanggo maskapai, sing tepat wektu lan menehi dorongan utama kanggo pariwisata lan aspirasi bisnis wilayah Melanesia.

"Codeshare anyar iki nambah konektivitas antar-pulau ing Pasifik lan nyedhiyakake kesempatan kanggo wong Islandia Solomon kanggo nyambung karo AS lan liya-liyane," jarene. "Ngapikake konektivitas antar pulau minangka langkah pertama kanggo ningkatake ekonomi ing Pasifik lan kita ngurmati hubungan karo Fiji Airways."

Fiji Airways makarya ing antarane Nadi lan Honiara dina Setu, nanging Solomon Airlines beroperasi ing antarane Honiara lan Nadi ing dina Senen lan Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov