Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

MAYDAY saka Dominica: Perdana Menteri Roosevelt Skerrit: HELP!

HUR5
HUR5
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perdana Menteri Roosevelt Sherrit urip nalika Topan nyerang negarane: "Kita ora ngerti apa sing kedadeyan ing njaba. Kita ora wani ndeleng metu. Kabeh sing dirungokake yaiku swara mabur galvanis. Suwarane nepsune angin. Nalika kita ndedonga supaya pungkasan !.

Dominica ngalami masalah sawise Topan Maria nyapu negara pulau cilik kasebut dadi kategori Topan 5. Laporan awal pancen rusak banget.

Perdana Menteri Roosevelt Skerrit ujar: "Nganti saiki, kita wis kelangan kabeh dhuwit sing bisa dituku lan diganti. Wedi paling gedhe ing wayah esuk yaiku yen kita bakal nemoni warta babagan cedera fisik serius lan bisa uga tiwas akibat saka longsor sing bisa dipicu udan terus-terusan.

Dadi, adoh banget angin nyapu atap meh kabeh wong sing wis dakkandhakake utawa kontak karo aku. Atap papan kediamanku dhewe kalebu sing pertama sing lunga lan iki pancen katonnggawe longsor atap sing suwek ing kutha lan desa.

Ayo sesuk esuk kita bakal tekan dalan, sanalika wis diwenehi kabeh, kanggo nggoleki sing cilaka lan sing kepepet.

Aku sejatine ora sibuk karo karusakan fisik ing wektu iki, amarga iki ngrusak ... tenan, nggegirisi. Fokusku saiki yaiku nylametake pitulungan medis sing wis kejebak lan njaluk bantuan kanggo sing lara.

Kita butuh pitulung, kancaku, kita butuh kabeh pitulung.

Sampeyan isih luwih cepet kanggo ngomong babagan kahanan udhara lan pelabuhan laut, nanging aku curiga bakal ora bisa operasi sawetara dina. Pramila aku saiki kepengin banget njaluk dhukungan saka negara lan organisasi sing ramah karo layanan helikopter, amarga aku kepengin banget munggah lan ngubengi negara kasebut kanggo ndeleng lan nemtokake apa sing dibutuhake. ”

Miturut pejabat lokal, ora ana korban cedera lan turis aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.