Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Italia Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Bella Italia! 8 panggonan sing paling apik ing Italia yaiku warga sing rahasia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing njaba kutha Italia sing apik, para turis bisa nemokake pemandangan sing paling apik ing planet iki. Saka warna pastel sing ditemokake ing sadawane pesisir Italia sing curam lan curam nganti pucuk gunung sing subur sing nutupi desa-desa abad pertengahan, magis ing tengah-tengah negara kasebut, Globus nggawa para plancong ing njaba Roma, Florence, Sorrento, lan Venesia kanggo nemokake papan ing lokal Italia lunga preinan.

Ing ngisor iki ana wolung papan ing saindenging Italia sing ngegungake sawetara pemandangan paling apik ing saindenging jagad lan tur sing nggumunake sing nggawa sampeyan ing kana, nampilake crita ing mburine lan menehi tampilan "ora ditemokake" saka salah sawijining tujuan sing paling populer ing Eropa.

Monterosso

Bagéyan saka désa Cinque Terre sing "apik banget" ing Italia, Monterosso nawakake lelungan desa pantai sing apik - misuwur amarga wit jeruk nipis lan teri - lan pemandangan luar biasa sing mil.

Portofino

Desa nelayan sing ditarik saka kaca buku gambar dongeng, pelabuhan cilik Portofino kanthi bangunan warna-warni, ana ing pesisir Riviera Italia.

Erice

Kutha abad tengahan sing bersejarah ing tembok sing ana ing pucuk Gunung Eryx (udakara 2,500 kaki ing sadhuwure segara), Erice dununge ing provinsi Trapani lan nawakake segara lan lembah sing nyapu ing ngisor iki.

Ragusa

Situs Warisan Dunia UNESCO, Ragusa minangka salah sawijining kutha ing pucuk bukit paling apik ing Sisilia (utawa ing endi wae). Lurung-lurung, piazzas lan omah-omah Baroque sing "modern" wiwit taun 1693 (taun sing ana gempa bumi).

Volterra

Ditutupi tembok watu dununge ing puncak gunung iki ing tlatah anggur. Kanthi situs sejarah sing diwiwiti ing abad kaping 7 SM, Volterra ngajak para pelancong supaya mundur sawetara wektu ing dalan-dalan ing abad pertengahan.

Spoleto

Ngaso ing iyub-iyub gunung lan diubengi kebon zaitun lan kebon anggur, kutha bukit iki apik banget. Kaendahan lan pemandangane bakal nggawe sampeyan napas.

Ostuni

Permata putih sing apik ing segara ijo (bukit) lan biru (Laut Adriatik), Ostuni - lan omah-omahé sing putih - minangka salah sawijining kutha sing paling apik ing Italia Kidul.

Lecce

Diterangake minangka "Florence of the Baroque" lan "Roma ing sisih Kidul," Lecce uga dianggep "kutha paling apik ing Italia" dening wisatawan abad kaping 18, Thomas Ashe.

Kutha, kutha lan desa liyane sing ora apik sing nggawe dhaptar "paling apik" Globus, kalebu:

• Bassano
• Bolgheri
• Cellino San Marco
• La Spezia
• Manduria
• Montalcino
• Monteriggioni
• Narni
• Orvieto
• Perugia
• Rapallo
• Ravenna
• Trani
• San Gimignano
• Vinci

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov