24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Breaking Finlandia Industri Hospitality News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Helsinki kanggo dadi model pariwisata cerdas kanggo pariwisata njaba China

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-16
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tencent, Helsinki lan Federasi Kota Pariwisata Dunia (WTCF) wis mlebu perjanjian kerja sama tripartit, lan Helsinki bakal dadi model pariwisata sing cerdas kanggo turisme njaba China. Persetujuan kasebut ditandatangani ing KTT Pariwisata WTCF Los Angeles Fragrant Hills 2017.

Kerjasama iki nggabungake Helsinki minangka tujuan turis sing cerdas kanthi pengaruh media, layanan produk lan teknologi canggih Tencent. Kerjasama kasebut bakal nggunakake siaran jaringan, akun resmi WeChat, program mini, teknik AR, peta panorama, data gedhe lan layanan produk liyane sing gegandhengan kanggo nyedhiyakake layanan sing cocog lan macem kanggo para turis Tiongkok. Pangguna bakal bisa nemu budaya kutha Helsinki liwat siaran jaringan lan layanan produk seluler liyane, dene aplikasi mini Helsinki sing dirancang khusus kanggo para plancong bakal kasedhiya kanggo meh siji milyar pangguna Tencent.

Program mini iki bakal ngidini pangguna Tencent ngakses informasi penting babagan Helsinki lan layanan lokal, uga gambar, video, peta, terjemahan cerdas, fungsi SOS siji-tutul lan uga pengembalian pajak online. Helsinki uga bakal ngluncurake akun publik WeChat dhewe ing pungkasan taun iki.

Ditunjuk minangka City of Design ing 2012 dening UNESCO lan diterangake minangka papan paling keren kaping telu sing dikunjungi ing 2017 dening National Geographic Traveler, Helsinki minangka kutha modern sing nawakake desain fungsional, gastronomi unik lan daya tarik maritim. Helsinki uga nawakake acara sing rame ing taun kasebut.

"Kerjasama karo Tencent lan WTCF minangka kesempatan gedhe kanggo Helsinki supaya bisa dideleng ing platform digital paling gedhe ing China. Kita seneng banget babagan proyek iki. Kerja sama kita karo perusahaan internet paling dhuwur ing donya Tencent, nggunakake promosi media lan platform produk kanggo nampilake macem-macem aspek Helsinki lan nglayani turis China, minangka kemajuan inovasi. Helsinki minangka rute paling cedhak lan paling cepet ing antarane Asia lan Eropa, sing mbantu Helsinki dadi bandara jarak jauh paling utama ing Eropa Lor. Peluncuran program iki bakal mbantu Helsinki dadi tujuan lan obyek wisata sing luwih gampang diakses para turis Tiongkok, "ujare Laura Aalto, CEO Helsinki Marketing.

Jumlah wisatawan China menyang Helsinki terus munggah

Helsinki dadi saya populer ing turis Tiongkok ing taun-taun pungkasan. Jumlah tamu sewengi sing didaftarkan dening para turis Tiongkok ing Helsinki wis tikel tikel tikel suwene limang taun kepungkur, tekan meh 90,000 ing 2016. Sajrone nem wulan pisanan 2017, jumlah tamu Tionghoa kanthi sewengi mundhak 43.6 persen dibandhingake karo periode sing padha ing 2016.

Tuwuhing jumlah pengunjung Tionghoa wis didhukung dening strategi Asia sing fokus ing Finnair, amarga ana hubungane penerbangan antara Helsinki lan China sing apik banget. Ana penerbangan langsung antarane 6 kutha Tionghoa utama (Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong, Chongqing lan Xi'an) lan Helsinki, lan Finnair bakal ngluncurake penerbangan langsung antarane Nanjing lan Helsinki ing Mei 2018.

"Penerbangan Finnair langsung saka Helsinki menyang pitung tujuan ing China nggawe basis sing kuat kanggo narik para wisatawan China menyang Finlandia. Penampilan Helsinki ing WeChat mbesuk minangka cara sing apik kanggo ningkatake kesadaran babagan Helsinki ing antarane para turis Tiongkok, "ujare Juha Jarvinen, Kepala Penawaran Komersial ing Finnair. "Perencanaan lelungan lan nggawe keputusan ing China wis pindhah menyang platform seluler, lan industri pariwisata Finlandia kudu nggunakake iki," lanjut Jarvinen.

Helsinki terus nguatake hubungane karo China

Federasi Kota Pariwisata Dunia (WTCF) milih Helsinki dadi kutha tuan rumah pertemuan puncak 2019. Keputusan kasebut diumumake ing puncak taun iki ing Los Angeles tanggal 19 September 2017.

"Helsinki gabung karo WTCF ing 2014. Keanggotaan wis kabukten migunani, utamane kanggo ngaktifake kontak bisnis anyar lan mbukak kesempatan sing penting kanggo kerja sama ing China. Pentinge kutha-kutha tetep saya tuwuh, utamane ing industri pariwisata, mula Helsinki kudu dadi bagian saka federasi kutha pariwisata iki, "ujare Laura Aalto, CEO Helsinki Marketing.

WTCF didegaké ing Beijing ing 2012 kanthi tujuan nawakake platform kanggo kerjasama pariwisata internasional lan promosi pembangunan pariwisata berkelanjutan. KTT taunan disiarake ing Tiongkok, mula dadi hosting acara kasebut menehi Helsinki kesempatan sing apik kanggo nduwe visibilitas ing China lan narik kawigaten para pejabat Tionghoa tingkat dhuwur sing ana gandhengane karo rapat kasebut. Beijing lan Helsinki dadi kutha sadulur wiwit taun 2006.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov