Breaking Dominica News Warta Breaking Travel Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Menteri Pariwisata: Iki kahanan ing Dominica kanthi rinci

Pilih basa sampeyan
DOminica
DOminica
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jarah nyebar, 14 wong mati, omah ilang, suwek, longsor, alas udan sing ilang yaiku warta sing nyerang saka Dominica. 73,000 wong kalebu pengunjung sing terdampar, iki kabeh populasi.
Iki minangka update rinci babagan negara ing macem-macem wilayah ing Dominica sawise Topan Maria nyerang negara pulau kasebut.

Menteri Pariwisata Dominika Robert Tonge ngirim pembaruan iki ing wayah esuk esuk. Iki minangka komentar babagan komunitas sing kena pengaruh ing negara kasebut sawise topan Maria.

Penasehat utama perdana menteri Hartley Henry ujar manawa perdana menteri Roosevelt Skerrit bakal dikirim menyang Antigua esuk iki saka ing kana dheweke bakal menehi alamat saka studio televisi ABS jam 11:30 WIB wektu Karibia Wétan (4:30 pm). Inggris)

Iki komentar saka Perdana Menteri nganyari kahanan saiki.

Roseau: Banjir parah lan kerusakan parah ing saindenging kutha. Ora ana korban jiwa sing dilaporake. Rumah sakit lan pusat komunitas ilang atap. Kings Hill rusak banget, meh kabeh atap ora ana. Kabeh gendheng saka rumah sakit (ing Goodwill) ing sisih wétan menyang St. Aromant. Taman Windsor kanggo digunakake minangka papan pendaratan kanggo helikopter esuk.

Laudat: Ora ana informasi.

Morne Prosper: Siji korban jiwa.

Morne Daniel: Omah rusak.

Canefield: Bandara ora bisa digunakake. Kerusakan parah ing wilayah kutha paling cedhak ing bandara.

Pembantaian: Atap sing ilang.

Mahaut: 95% atap ora ana.

Layou: "Kudu ngalahake", bisa uga banjir saka Kali Layou. Jembatan metu.

St. Joseph: "Ora ala banget"

Mero: Ora ana informasi.

Salisbury: Omah sing ilang gendheng.

Morne Raquette: Ora ana informasi.

Coulibistrie: Kerusakan angin minimal nanging banjir parah saka Kali Coulibistrie, ing level sing luwih dhuwur tinimbang ing TS Erika.

Colihaut: Ora ana komunikasi karo kantor polisi. Kerusakan angin minimal nanging banjir parah saka Kali Colihaut.

Picard: Kabeh siswa Ross sing tetep ing kampus nyathet. Kerusakan minimal ing kampus, sawetara atap ing wilayah sekitar.

Portsmouth: 95% atap ora ana.

Tanetane, Penville: Ora ana informasi.

Kasus Vieille: Kantor polisi rusak.

Dos d'Ane: Siji korban jiwa, 5 ora ana.

Bense, Calibishie, Woodford Hill: Ora ana informasi.

Wesley: Kutha rusak banget.

Marigot: Bandara kaget banget lan bisa uga operasional sajrone sawetara dina. Kutha rusak banget. Ora ana komunikasi karo kantor polisi.

Atkinson: Kerusakan parah.

Bataka, Monkey Hill, Salibia, Gaulette, Sineku, Castle Bruce, Pangarep-arep, Petite Soufriere: Ora ana informasi.

Rosalie, Morne Jaune: Ora ana informasi, dianggep rusak utawa rusak banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.