Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Guinea Khatulistiwa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Pariwisata Guinea Khatulistiwa entuk dorongan karo Penghargaan Presiden

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing sela-sela Sidang ke-72 Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa, Tuan Yang Terutama, Obiang Nguema Mbasogo, Presiden Guinea Khatulistiwa, Bapak lan Arsitek Guinea Khatulistiwa modern lan Pendiri Partai Demokrat Demokrat Guinea Guinea (PDGE) nampa Wulan Ireng Wulan USA 2017 Wong Penghargaan Tahun Rebo.

Sektor pariwisata Guinea Khatulistiwa wis dadi salah sawijining tujuan paling apik ing Afrika. Saka birdwatch, eco-wisata, lelungan petualangan, lapangan golf juara, pantai pasir putih, lan stabilitas lokal nggawe pilihan sing cocog kanggo dikunjungi.

Tujuan Bulan Sejarah Ireng USA kanggo nggedhekake pengetan Amerika ing wulan Februari kanthi nyorot siji negara Afrika saben taun suwene 365 dina. Didhisiki ing taun 1994, kegiatan iki dikoordinasi dening AS sing adhedhasar ing South Africa Arts International, Ltd. (SAAI) kanthi tujuan kanggo nambah pariwisata, investasi langsung asing, kemitraan pendhidhikan lan budaya ing negara-negara Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov