Breaking News Internasional Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Breaking News US News wong Nganyari Destinasi Plancongan

Pangandikan dening Sekretaris Mnuchin babagan Prentah Eksekutif Trump ing Korea Lor

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-14
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-14
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sekretaris Keuangan AS Steven Mnuchin ngaturake komentar kaya mangkene ing ringkesan pers Majelis Umum PBB dina iki:

"Dina iki, Presiden Trump nguatake kemampuan pamrentah AS kanggo mungkasi dana kanggo rezim Korea Utara lan program pangembangan senjata. Sanajan ana sawetara Resolusi Dewan Keamanan PBB, diktator Korea Utara Kim Jong-un tetep ngancam jagad lan tangga teparo kanthi tes nuklir lan rudal sing provokatif. Prentah Eksekutif Presiden Trump kanthi nyata ngembangake pejabat Keuangan kanggo target wong sing ngaktifake kegiatan ekonomi rezim iki ing endi wae.

Wis suwe banget, Korea Lor nyingkiri sanksi lan nggunakake sistem finansial internasional kanggo nggampangake dana kanggo gaman kanggo ngrusak massa lan program rudal balistik. Ora ana bank - ing negara apa wae - sing digunakake kanggo nggampangake tumindak ngrusak Kim Jong-un.

Pesanan Eksekutif anyar iki bakal menehi wewenang kanggo Keuangan kanggo nemtokke sanksi, kayata nundha akses akun koresponden AS menyang bank asing sing kanthi sengaja nindakake utawa nggampangake transaksi penting sing ana gandhengane karo perdagangan karo Korea Utara utawa wong sing ditunjuk tartamtu. Sanksi kasebut bakal diterusake, lan ditrapake kanggo prilaku sing kedadeyan sawise tanggal Pesanan Eksekutif. Institusi finansial asing saiki ngerti yen maju, dheweke bisa milih bisnis karo Amerika Serikat utawa karo Korea Lor, nanging ora kalorone.

Pesanan Eksekutif anyar iki uga ngidini Keuangan supaya bisa target sapa wae sing nindakake perdagangan barang, jasa, utawa teknologi sing signifikan karo Korea Utara, lan nglarang supaya ora bisa berinteraksi karo sistem finansial AS. Iki uga ngidini kita mblokir lan beku aset aktor sing ndhukung industri tekstil, mancing, IT, lan manufaktur Korea Utara.

Kita ngajak negara-negara ing saindenging jagad supaya gabung karo kita kanthi nglereni kabeh hubungan perdagangan lan finansial karo Korea Utara supaya bisa entuk semenanjung Korea sing nuklir. Kaya sing diandharake Presiden Trump ing pidato ing Majelis Umum PBB, "Waktune kabeh negara bisa kerja bareng kanggo ngisolasi rezim Kim nganti mandheg tumindak ala." Kita bakal terus kerja bareng karo sekutu lan mitra supaya Korea Utara ora nyalah gunakake sistem finansial global kanggo nggayuh ambisi Kim Jong-un sing gegabah. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov