Breaking Dominica News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan

Dominica: Pembaruan Topan Maria Resmi

Pilih basa sampeyan
Dominica1-1
Dominica1-1
ditulis dening Dmytro Makarov

Gambar sing luwih jelas wiwit muncul nalika Topan Maria ngrebut Dominica. Wingi sore (20 September), kepala sekolah Perdana Menteri Roosevelt Skerrit nuduhake foto - kalebu perdana menteri kaping pisanan wiwit badai (tegese gambar kasebut asli lan bisa digunakake). Gambar bisa diakses liwat http://bit.ly/2fkfxg1.

Perdana Menteri Minster Roosevelt Skerrit ngirim ing halaman Facebook manawa Bandara Canefield mbukak lan pesawat paling gedhe sing bisa mlebu yaiku Twin Otter nganti 15 menit sawise surup.

Perdana menteri negesake 15 wong mati saiki.

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) wis ngaktifake Dana Bantuan CTO (a 501 (c) 3) liwat GoFundMe kanggo mbantu kulawarga lan negara-negara kasebut dibangun sawise angin topan, kanthi dhuwit diserbu dikirim langsung menyang tujuan anggota CTO sing kena badai bencana. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dana Bantuan CTO utawa kanggo menehi sumbangan, bukak www.gofundme.com/hurricane-relief-fund-cto.

Lokasi paling anyar, dalan sing diproyeksikan kanggo Topan Maria lan peringatan / jam tangan bisa dideleng ing Pusat Topan Nasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.