24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel China Breaking News News Berita Breaking Slovenia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Beijing ke Belgrade: Penerbangan langsung ing Hainan Airlines

Hainan2
Hainan2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan pertama kanggo layanan anyar kasebut, Hainan Airlines HU7937, sing berangkat saka Bandara Internasional Ibu Kota Beijing, sukses mlebu Bandara Belola Nikola Tesla ing 9: 20 am on September 15, 2017 wektu lokal sawise 13 jam ing udhara. Upacara perayaan lan pemotongan pita kanggo penerbangan prawan kasebut dirawuhi dening Perdana Menteri Serbia Ana Brnabic, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Konstruksi Zorana Mihajlović, Duta Besar China menyang Serbia Li Manchang, Wakil Presiden Hainan Airlines Quan Dong lan eksekutif ing sawetara perusahaan Tiongkok kanthi operasi ing Serbia uga klompok pimpinan industri lokal lan para pejabat penting.

Perdana Menteri Serbia Ana Brnabic jarene ing pidato manawa level kerja sama antarane China lan Serbia wis tuwuh kanthi nyata, kanthi total nilai proyek ing antarane rong negara sing lagi ditindakake luwih gedhe US $ 6 milyar, nalika, ing wektu sing padha, perdagangan bilateral saya tambah akeh. Duta Besar Tiongkok ing Serbia Li Manchang ujar manawa ana kedadeyan anyar ing antarane rong negara kasebut lan layanan udhara langsung antara rong ibukota kasebut minangka bukti luwih kuat saka hubungan kasebut. Selaras karo China Sabuk siji, Inisiatif One Road, Hainan Airlines ngrencanakake bakal terus ngembangake ing njaba pasar asale, utamane ing saindenging negara-negara Tengah lan Eropah wétan, umume sing wis ana hubungan sing raket China, ngandika Quan Dong.

Ing taun-taun pungkasan, Hainan Airlines entuk bathi kanthi cepet ing jangkauan internasional, kanthi proporsi penghasilan sing bisa diduweni saka segmen internasional sing saya suwe saya suwe. Ing paruh kapindho taun iki, saliyane menyang Beijing-Prague-Belgrade lan Shanghai-Tel Aviv layanan sing wis aktif, Hainan Airlines dijadwalake uga diluncurake Shanghai-Brussels, Shenzhen-Brisbane, Chongqing-New York, Chengdu-New York, Shenzhen-Brisbane lan layanan Shenzhen-Cairns uga sawetara rute antar benua liyane, sing luwih akeh ngembangake jaringan internasional operator ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.