24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Krakow dadi tuan rumah Kongres Internasional Pariwisata lan Ziarah Internasional kaping 1

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-27
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-27
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kongres Internasional Pariwisata lan Ziarah Internasional kaping 1 "Nderek Kaki Santo Paus Yohanes Paulus II II" bakal ditindakake ing Krakow, wiwit tanggal 8 nganti 12 November 2017. Iki minangka acara sing bertujuan kanggo promosi Polandia lan Eropa Tengah / Wétan minangka tujuan pariwisata agama.

Krakow lan Wilayah Malopolska duweni potensi gedhe minangka papan wisata agama lan tujuan ziarah. Saben taun dheweke dikunjungi jutaan jamaah lan turis religius, kepiye mung nyebutake Dina Pemuda Sedunia pungkasan sing kedadeyan ing kene ing Krakow ing taun 2016. Angka kasebut kagambar ing bathi kutha lan negara uga papan kerja anyar.

"Kita mikir ana papan lan kudu ngatur acara anyar ing Krakow: rapat spesialis cabang saka pariwisata agama lan pasar ziarah" - ujar Ernest Miroslaw, panitia Kongres, pemilik operator tur lokal Ernesto Plancongan sing dadi pemimpin pariwisata agama. "Saiki ora ana acara kaya ngono sing diatur ing Eropa Tengah lan Timur. Aku mikir bisa dadi persiapan sing sampurna sadurunge konferensi UNWTO 2018 sing uga bakal dianakake ing Krakow lan bakal didedikake kanggo pariwisata agama. Kita wis melu akeh kongres lan konferensi sing padha; wektu iki kita ngarep-arep nampani kene ing Krakow lan Wilayah Malopolska sawetara atus wong saka cabang: spesialis, operator tur, agen tur, pandhita lan liya-liyane sing operasi ing pariwisata agama lan pasar ziarah "- ujar Dominika saka Ernesto Travel, inisiator Kongres

Kongres bakal dibukak ing tanggal 9 November, dening pejabat sekuler lan ulama Krakow. Misa Suci pambuka bakal dirayakake ing Pusat John Paul II, banjur pidato, ceramah lan lokakarya karo perwakilan papan suci lokal lan papan wisata. 10 lan 11 November bakal dadi kesempatan kanggo para tamu saka saindenging jagad kanggo ngunjungi Krakow lan Wilayah Malopolska (Kutha Tua Krakow, Pusat John Paul II, Sanctuary Mercy Divine, Tambang Garam ing Wieliczka, tilas Kamp Konsentrasi Nazi Jerman Auschwitz-Birkenau, greja lan museum Wadowice - papan dununge Karol Wojtyla, Basilic ing Kalwaria Zebrzydowska lan mesthi Black Madonna Sanctuary ing Czestochowa).

Kongres tujuane dadi papan pertemuan antarane operator tur karo penyedia lokal uga kanggo promosi Krakow lan Wilayah Malopolska minangka tujuan wisata lan ziarah agama sing penting ora mung ing Eropa, nanging uga ing saindenging jagad, pungkasane kanggo nguatake pentinge pariwisata agama. ing pasar pariwisata.

Penyelenggara nyambut gawe karo agen tur asing lan operator tur, blogger lan wartawan, uskup lan pandhita uga penyelenggara pariwisata lan ziarah liyane kayata koordinator keuskupan utawa pimpinan yayasan lan jemaat.

KONGRES INTERNASIONAL TOURISME LAN PILGRIMAGES INTERNASIONAL
KRAKOW, POLAND 8-12.11.2017
Nderek Sikap SINT JOHN PAUL II

8.11, Dina Rebo 1. Tekan tekan Krakow
sedina muput Tekan Krakow. Check-in ing salah sawijining hotel: Hotel Galaxy 4 ****, Park Inn 4 ****, Plus Q 4 **** utawa sing padha karo *** utawa **** sing dununge ing tengah. Wektu gratis. Sewengi ing Krakow. Ora kalebu nedha bengi.

9.11, Dina Dina 2. Krakow - Lagiewniki - Krakow

7.00 Sarapan prasmanan ing hotel.

8.00 Transfer menyang Pusat John Paul II.

9.00 Misa Suci karo pejabat Greja Krakow, ing Sanctuary Santo Yohanes Paulus II ing Krakow, dalan Totus Tuus 32.

10.00 Upacara pambukaan Kongres - Kardinal Kaisar Stanislaw Dziwisz, sekretaris Saint John Paul II.

10.15 Upacara pambukaan Kongres - prof. Jacek Majchrowski, Presiden Krakow.

10.30 Upacara pambukaan Kongres - Jacek Krupa, Marsekal Wilayah Małopolska.

11.00 Dina Pemuda Sedunia - persiapan, kinerja, pengaruh menyang kutha - pidato perwakilan Balai Kota.

11.15 Pariwisata agama lan ziarah ing Krakow lan Polandia - pidato dening Ernest Mirosław, direktur Ernesto Travel - operator tur mlebu utama ing Polandia.

12.00 Sesi pameran pameran - kesempatan kanggo ketemu karo perwakilan atraksi lokal: santuaries, kantor pariwisata lokal, papan sing disenengi.

14.00 Nedha awan.

15.00 Kunjungan ing Kudus Suci. "Rahmat Ilahi bakal nylametake Jagad!". Ing papan sing Faustina Kowalska nglampahi sawetara umur, ing jejere biara kasebut, dibangun papan suci. Saiki nampilake gambar "Yesus, aku percoyo karo sampeyan" uga peninggalan St Faustina Kowalska. Papan suci iki diadegake dening John Paul II lan saiki dadi papan perlindungan paling penting ing Polandia lan Eropa.

16.30 Kunjungan Krakow kanthi pandhuan lokal. Ibukutha lawas Kerajaan Polandia, salah sawijining kerajaan paling gedhe ing Eropa ing Abad Pertengahan: kita bakal mlaku munggah ing Bukit Wawel kanggo ndeleng Kastil Kerajaan lan Katedral - papan penobatan lan istirahat pungkasan akeh raja Polandia. Uga ing kene, ing Cript Romawi Saint Leonard, Fr. Karol Wojtyla ngrayakake pesta suci pertama ing tanggal 2 November 1946. Kita bakal terus menyang Old Town kanthi Pasar Utama Rynek sing misuwur - alun-alun pasar abad pertengahan paling gedhe ing Eropa, sing dihiasi karo akeh monumen, kalebu Cloth Hall Sukiennice lan Saint Mary Greja kanthi misbyah kayu sing apik ukir saka master abad pertengahan, Wit Stwosz. Kita bakal terus menyang papan sing ana gandhengane karo Fr. Wojtyla, Greja Franciscan kanthi bangku ing kana dheweke biasane ndedonga lan Jendela Papal ing sacedhake dheweke ngobrol karo para pemuda sing kumpul ing ngisor iki, nalika ziarah menyang Polandia. Kutha Tua Krakow diumumake dadi Situs Warisan Dunia dening UNESCO ing taun 1978.

20.00 Nedha bengi karo konser musik klezmer. Bali menyang hotel. Sewengi ing Krakow.

10.11, dina Jum 3. Krakow - Auschwitz-Birkenau - Wieliczka - Krakow

6.30 Sarapan prasmanan ing hotel.

7.00 Transfer menyang Oswiecim (Auschwitz ing basa Jerman).

8.30 Dipandu tur ing tilas kamp konsentrasi Nazi Jerman ing Auschwitz-Birkenau. Kamp kasebut dibangun dening Nazi nalika penjajahan Jerman ing Polandia. Luwih saka yuta wong sing beda-beda dibunuh ing papan iki, mayoritas wong-wong Yahudi. Dina iki papan iki didhaptar minangka Situs Warisan Donya dening UNESCO.

11.30 Transfer menyang Wieliczka.

13.30 Nedha awan.

15.00 Kita ngunjungi Wieliczka kanggo ndeleng tambang uyah paling tuwa ing Eropa. Wieliczka minangka papan unik ing pirang-pirang generasi penambang Polandia sing nggawe jubin bawah tanah lan tlaga uyah ing lemah kanthi interior kapel sing dihiasi kalebu Kapel Raja sing diberkahi, uga galeri lan karya liyane sing digawe uyah. Wieliczka minangka papan sing paling apik sing didaftarake UNESCO ing Polandia.

20.00 nedha bengi Gala ing Aula Kain - diundang dening Presiden Prof. Jacek Majchrowski. Sewengi ing Krakow.

11.11, Sat Dina 4. Krakow - Kalwaria Zebrzydowska - Wadowice - Czestochowa - Krakow

7.00 Sarapan prasmanan ing hotel.

7.30 Transfer menyang Kalwaria Zebrzydowska.

9.00 Kunjungan ing Biara Bernardine ing Kalwaria, kuil kaping 3 sing paling misuwur ing Polandia. Komplek Manneris (kalebu papan perlindungan lan taman) uga didaftar minangka situs Warisan Dunia dening UNESCO. Karol Wojtyla bakal ngunjungi papan iki wiwit cilik, tetep teka sanajan dadi Paus.

10.30 Dolan maring greja Paroki Wadowice ing ngendi Karol Wojtyla dibaptisake. Terus menyang museum John Paul II, sing bubar direnovasi lan dibukak maneh, papan sing nyritakake sing Paling Agung ing Kutub Kutha Polandia, wiwit taun-taun wiwitane ing kutha Wadowice sing cilik budaya nganti dina-dina pungkasane dadi uskup Roma.

12.30 Nedha awan.

14.00 Transfer menyang Czestochowa.

16.00 Papan suci Black Madonna kanthi lukisan sing misuwur (jarene karya St John) minangka papan simbolis kanggo kabeh wong Polandia. Sadawaning pirang-pirang abad ing negara Polandia, kadang angel, wong Polandia teka lan isih teka ing kene kanggo njaluk tulung marang Sang Prawan Rahayu. Ibune Gusti Allah diarani Ratu Polandia dening Raja John Casimirus ing abad kaping 17. Iki minangka salah sawijining tujuan utama ziarah Eropa, sing nampa antara 3 lan 4 yuta jamaah saben taun. Sanctuary uga benteng, kompleks arsitektur sing menarik.

18.00 Bali menyang Krakow.

20.00 Nedha bengi kanthi pertunjukan folikel Polandia. Bali menyang hotel. Sewengi ing Krakow.

12.11, Dina Sun 5. Mangkat

esuk sarapan Prasmanan ing hotel. Mriksa metu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov