Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Yunani Breaking News News Warta Breaking Syria transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pengadilan administrasi Yunani paling dhuwur nyetujoni pengusiran paksa para migran Siria

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-20
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-20
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pengadilan administratif Yunani ing dina Jumuah nyetujoni pengusiran paksa saka rong pengungsi Siria, sing dadi conto kanggo atusan kasus sing padha, ujare sumber keadilan.

Luwih saka 750 wong sing dibuwang Siria kemungkinan bakal kena pengaruh saka keputusan dewan dewan negara Yunani, ujare sumber kasebut.

Para pengungsi, loro wong umur 22 lan 29 taun, wis menehi tantangan hukum sawise komite suaka nolak panjaluke supaya ora dibalekake menyang Turki, saka ing ngendi dheweke mlebu Yunani taun kepungkur.

Klompok hak sing ndhukung pasangan kasebut bisa ngetrapake keputusan kasebut ing Pengadilan Hak Asasi Manungsa Eropa.

Pengusiran kasebut minangka bagean saka pakta antara Turki lan Uni Eropa sing dirancang kanggo nyegah aliran para pengungsi lan migran sawise entuk proporsi sejarah ing 2015.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov