24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Industri Rapat Myanmar Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Myanmar pengin Turis Jepang: Melu Tokyo ing JATA

0a8_1499
0a8_1499
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi pulau-pulau sing apik ing sisih kidul, pesisir murni ing sisih kulon lan pegunungan sing apik ing sisih lor, Myanmar duwe akeh tujuan anyar sing apik lan bisa dikunjungi lan nunggu atraksi sing bakal ditemokake.

Yaiku pesen pemasaran Pariwisata Myanmar sing nggawa acara pariwara utama ing JATA, Ekspo Pariwisata JATA, sing diwiwiti dina iki ing Tokyo.

Tanggal 22 September, Pemasaran Pariwisata Myanmar bakal nganakake seminar promosi Myanmar lan konferensi pers, banjur diterusake karo seminar liyane babagan infrastruktur pariwisata Myanmar tanggal 25 September, sawise pameran perdagangan rampung. Wiwit tanggal 25 nganti 27 September, MTM bakal nampilake pameran foto ing Myanmar, sing nyorot dhaptar wisata ing negara kasebut.

Luwih saka 100,000 wong diarep-arep bakal melu acara papat dina kasebut, sing nglumpukake luwih saka 1,100 bisnis lan organisasi sing gegandhengan karo perhotelan lan pariwisata saka 140 negara ing saindenging wilayah.

May Myat Mon Win, Ketua Pemasaran Pariwisata Myanmar, ujar: "Sampeyan bisa uga wis ngerti Myanmar minangka tujuan budaya. Kasunyatane, ana akeh elemen sing narik kawigaten ing negara kasebut, lan mung kanthi ngunjungi, bisa nyekel semangat sejatine Myanmar. "

Minangka bagean saka kampanye anyar, Pemasaran Pariwisata Myanmar ngenalake tujuan aktif anyar kanggo generasi mudha liwat program Pariwisata Berbasis Komunitas kayata nyilem ing Nusantara Myeik, trekking ngubengi Inle, Kalaw lan Pa-O uga nggoleki tlaga, gunung lan guwa-guwa ing Hpa-an.

Kanggo para pelancong wanita sing kepengin nemokake sisih Myanmar sing luwih nyenengake, negara kasebut uga dadi tujuan kanggo panganan, blanja lan kesehatan. Enak-enak kayata

Mi Mote Hin Gar lan Shan minangka conto sing nggawe masakan Myanmar diakoni sacara global. Para pembeli bakal seneng akeh pilihan ing jade lan batu permata bermutu uga kain sutra lan katun.

May Myat Mon Win, Ketua Pemasaran Pariwisata Myanmar, nerangake maneh: "Kita kudu nindakake kabeh sing bisa ditindakake supaya pengunjung internasional duwe wektu sing apik ing Myanmar, kabeh taun."

Ngarep-arep bakal saya akeh turis, pasokan kamar hotel ing Myanmar saya mundhak. Miturut Colliers Property Report Q2 2017, saham hotel skala gedhe ing Yangon terus dibangun, kanthi pasokan taunan kanggo taun kasebut bakal tekan rekor anyar lan 4,000 kamar anyar sing bakal dirampungake sajrone telung nganti patang taun sabanjure .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.