24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News Spanyol Breaking News transportasi

Maskapai kudu inovasi

Casey1
Casey1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Anane Big Data bakal ngganggu industri penerbangan sajrone taun kepungkur, ujare delegasi ing Rute Dunia 2017.

Skúli Mogensen, kepala eksekutif maskapai penerbangan Islandia WOW, ujar manawa dheweke nantang tim kanggo nggawe inovasi liwat teknologi: "Aku takon apa kita perusahaan teknologi utawa maskapai?

"Kita mung bakal tekan titik nalika sampeyan bakal weruh inovasi sing hebat babagan manajemen hubungan pelanggan. Aku mikir manawa maskapai kasebut bisa dadi luwih apik tinimbang mabur saka A nganti B. ”

Juan Carlos Zuazua, kepala eksekutif VivaAerobus, nambahake operator kudu nggunakake teknologi kanthi efektif kanggo ngerti pelanggan: "Big Data duwe peran gedhe ing operator biaya murah sing duwe bathi. Sampeyan ora bisa sukses ing sektor murah kanthi adol tarif.

“Miturut kula, ora mung teknologi sing penting nanging uga model bisnis. Akeh operator layanan lengkap sing nyoba miwiti LCC lan 90 persen gagal. Model bisnis sing beda banget - cara sampeyan mbukak lan cara manajemen. Cara kerja sampeyan minangka bagean penting saka DNA sampeyan. ”

Mogensen ujar manawa kabeh maskapai kudu nggunakake teknologi sing luwih efisien lan efektif minangka kunci. "Ora ana sing bisa ngatasi kompetisi sing ana," ujare menyang pamirsa. "Sing slamet sejatine bakal nggunakake teknologi - sing ngerti pelanggan lan bisa nurunake tarif. Dheweke pancen ngganggu. ”

Zuazua nambahake manawa maskapai ora bisa sukses ing pasar murah kanthi mung adol tarif. Nanging dheweke ujar: “Miturut kula, ora mung teknologi sing penting nanging uga model bisnis.

"Akeh FSC sing nyoba miwiti LCC lan 90 persen gagal. Model bisnis sing beda banget - cara sampeyan mbukak lan cara manajemen. Cara ngoperasikake sampeyan minangka bagean penting saka DNA sampeyan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.