Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Papua Nugini Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa bumi kuat nyerang Inggris Raya, Papua Nugini

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-21
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.2 nyerang wilayah New Britain, Papua Nugini saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 25 Sep 2017 20:29:25 UTC

• 25 Sep 2017 20:29:25 cedhak pusat gempa

Lokasi 6.193S 152.735E

Jerone 5 km

Jarak • 210.2 km (130.3 mi) SSE saka Kokopo, Papua Nugini
• 296.3 km (183.7 mi) ESE ing Kamboja, Papua Nugini
• 313.3 km (194.3 mi) K ing Arawa, Papua Nugini
• 453.5 km (281.1 mi) SSE Kavieng, Papua Nugini
• 520.3 km (322.6 mi) NNE Alotau, Papua Nugini

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 6.7 km; Vertikal 3.8 km

Parameter Nph = 82; Dmin = 230.0 km; Rms = 0.99 detik; Gp = 31 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov