Airlines Warta Breaking Guam Breaking News Internasional Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Breaking Hawaii Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Guam dikontrol dening United Airlines lan Kim Jong-un

Pilih basa sampeyan
guammain
guammain
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wingi, aku lelungan nganggo pesawat United Airlines saka Shanghai menyang Guam. Pesawat kasebut meh kosong, bisa uga ana 15 penumpang ing pesawat.

Nalika ndeleng peta reservasi lan peta kursi liyane ing penerbangan menyang Guam ing United Airlines, katon penerbangan saka Jepang, China, lan uga saka Honolulu mabur kanthi sawetara penumpang.

Miturut statistik sing lagi dirilis saka perusahaan riset ing Inggris, kedatangan internasional menyang wilayah AS mudhun meh 65% sawise 2 ancaman sing ditampa Korea Utara kanggo ngirim bom nuklir menyang Guam.

Wong Guam sing nulungi saiki yaiku wong Korea dhewe - wong Korea Selatan. Kedatangan stabil, akeh pesawat sing apik banget, lan sampeyan turis Korea ngrasakake pesisir, toko, lan restoran ing Guam.

Kanca paling gedhe, nanging uga mungsuh paling gedhe, nalika teka ing Guam yaiku United Airlines.

United Airlines nganakake monopoli penerbangan langsung menyang Honolulu, gerbang menyang daratan AS kanggo lelungan menyang wilayah kasebut.

United Airlines ngoperasikake hub, biyen dikenal minangka United Micronesia kanggo nglayani Jepang, Korea, China, Filipina, Australia, lan pulau-pulau Pasifik liyane saka Guam.

Iki masalah.

Penumpang sing tuku tiket ing Honolulu utawa Los Angeles sing kepengin mabur menyang Shanghai, Jepang, utawa tujuan liyane, dheweke kudu nyambung menyang Guam lan ora diidini mampir ing Guam.

Mandheg ing Guam asring tikel telu lan rega tikel kaping papat.

Tarif saka Honolulu menyang Guam luwih larang tinimbang tarif udhara saka Honolulu menyang Eropa, nanging sampeyan bisa mabur saka Honolulu menyang Shanghai, umpamane udakara $ 639 kanthi muter maneh kanthi ngganti Guam. Tiket menyang Guam udakara $ 2,000. Mungkasi Guam kanggo njelajah pariwisata Guam bakal nambah tiket paling ora 3 tikel.

Kanthi pesawat kosong, United mung duwe 2 alternatif - nyetel tarif udara utawa rute sing dipotong. Pariwisata Guam ora entuk keputusan iki.

Panaliten dening ForwardKeys ngandhakake yen ngetrapake sanksi PBB anyar, banjur ditindakake kanthi retorika retorika musuhan antarane Donald Trump lan Kim Jong Un tanggal 9 Agustus, nyebabake penurunan pariwisata menyang Guam. Nalika semana Donald Trump ngelingake manawa ana ancaman kanggo AS bakal ditemoni "geni lan murka" lan Pyongyang nanggapi, ujar manawa "mriksa" rencana kanggo nyerang Guam, sing dadi pangkalan militer AS. Ing limang minggu sabanjure, tekane wong sing nginep udakara papat lan rong puluh siji bengi (kunjungan turis khas), mudhun 9%, nalika teka saka Jepang, pasar asal Guam sing paling penting, ambruk 30%.

Mudhunake lelungan menyang Guam mesthi luwih gedhe, yen ora ana semangat sing hebat ing pulau Pasifik saka Korea Selatan. Sadurunge tanggal 9 Agustus, wong sing teka ing Guam munggah 11%, nanging amarga mundhak saka 41% lelungan saka Korea Selatan, nyebabake penurunan kunjungan saka Jepang saka 13%.

Nalika ngasilake laporan, ForwardKeys nganalisa luwih saka 17 yuta transaksi pesenan penerbangan saben dina, nggambar data saka kabeh sistem reservasi udara global utama lan maskapai penerbangan lan operator tur sing dipilih. Informasi iki ditambah karo set data independen liyane, kalebu telusuran penerbangan lan statistik pamrentah resmi plus ilmu data kanggo nggambar gambar sapa sing lelungan ing endi lan kapan, lan prédhiksi pola lelungan mbesuk.

Yen dipikir luwih jero babagan rencana lelungan menyang Guam kanthi nganalisa pesenan lelungan sing digawe saiki (jelas yen durasi padha), jelas yen sawise tanggal 9 Agustus, pesenan umume mudhun nganti 43%, ditandhani karo periode sing padha taun kepungkur lan pesenan saka Jepang ambruk 65%. Yen dibandhingake, pesenan saka Korea Selatan mudhun dadi 16%.

Ngarep, kanthi nganalisa kahanan pesenan saiki sing digawe kanggo lelungan menyang Guam nganti pungkasan taun, kahanan saiki yaiku pesenan umume ana 3% ing mburine ing wektu sing padha taun kepungkur. Pesenan saiki saka Jepang ketinggalan 24%; saka Amerika Serikat, padha duwe 17%; saka Hong Kong, ana sing ketinggalan 15% lan saka China, dheweke ana sing mundur 51%. Nanging, kanthi cathetan sing luwih nyenengake, pesenan saiki saka Korea Selatan ana 14% luwih dhisik.

Wutah pesenan sing kuwat bisa uga ana sawetara sing nambah kapasitas udara ing antarane Guam lan Korea Selatan. Wiwit tanggal 13 September 2017, Air Seoul dadi maskapai nomer enem saka Korea sing nyedhiyakake layanan langsung menyang Guam. Jadwal awal yaiku operasi kaping lima saben minggu, nanging Air Seoul bakal nambah kanggo operasi saben dina ing wulan Oktober.

Mario Hardy, CEO, Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia, menehi komentar: "Kita urip ing jagad sing ora stabilitas, ora mesthi lan kahanan ora stabil ing politik sing dadi perhatian akeh tujuan ing jagad iki. Pulo Guam wiwit ngrasakake pengaruh saka tembung-tembung perang ing antarane pimpinan rong negara lan ngelingake babagan rapuh industri lelungan lan pariwisata. ”

Olivier Jager, CEO, ForwardKeys, nyimpulake: "Nalika kios pesenan kanggo Guam dadi keprihatinan, pesenan saiki dadi cepet banget lan saiki isih bisa momentum pulih, yen umpamane wis nyebabake wong-wong gelem Book mengko (yaiku, luwih cedhak karo tanggal lelungan) tinimbang ora teka. Ora ana wong sing bakal kaget yen ketegangan antarane Korea Lor lan Amerika Serikat wis ngalangi para pengunjung ing Guam. Sing menarik yaiku ombone sing luar biasa ing pasar Korea Selatan yaiku 'ksatria putih', nggawe tren. Aku mung bisa ngramal manawa wong-wong Korea Selatan seneng banget karo klaim promosi Guam yen dheweke minangka tujuan sing apik kanggo romansa - lan nalika mrana, nuduhake manawa dheweke luwih seneng nggawe katresnan tinimbang perang! ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.