Airlines Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Breaking News US budaya Keslametan News Wire Plancongan Singapur

Serangan nuklir saka Korea Utara: Sampeyan entuk 15-30 menit, Selamat Hari Pariwisata Dunia

Pilih basa sampeyan
Globe1
Globe1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Lali industri lelungan lan pariwisata, lali situs Warisan Dunia UNESCO, lali kamanungsan kaya sing wis dingerteni saiki, kabeh iki bakal rusak kaya kabeh liyane. Kabeh sing dibutuhake kanggo Bom Nuklir saka Korea Lor kanggo nyerang Amerika Serikat yaiku 15 nganti 30 menit. Bakal ngganti jagad, bakal ana akibat sing durung bisa dingerteni.

Rebo minangka dina pariwisata jagad, dina kanggo perdamaian lan pangerten. Kita ora bisa ngidini ngrusak kemajuan ewonan taun amarga ana wong ing Korea Lor sing golek pengakuan lan kekuwatan. Ayo dheweke duwe - sapa sing peduli.

Kabeh sing dibutuhake kanggo bom nuklir saka Korea Lor kanggo nyerang Amerika Serikat yaiku 15 nganti 30 menit. Bakal ngganti jagad, bakal ana akibat sing durung bisa dingerteni. Apa kita bisa nanggung risiko kasebut amarga nggawe provokasi karo wong edan karo tweets dening pimpinan liyane sing ora bisa ditebak?

Ya, rudal balistik apa wae sing dipecat saka DPRK, sing dikenal kanthi Korea Lor bakal dideteksi meh wae dening sistem radar AS ing Korea Selatan, kapal laut ing Laut Jepang utawa satelit ing orbit.

Sawise rudal dideteksi, sistem kasebut bakal miwiti ngevaluasi lintasan rudal sing bakal mbantu nemtokake titik dampak. Gumantung saka tujuan rudal kasebut, wektu lelungan bakal ana ing lingkungan 15-30 menit, ora ana wektu kanggo ngelingake jutaan wong Amerika supaya papan perlindungan - lan papan perlindungan apa? Ora ana papan perlindungan sing efektif ing kutha-kutha target.

Jagad iki kudu mungkasi edan iki. Presiden AS Trump kudu nesu langsung amarga kita ora bisa nutup Kim Jong-un. Kita kudu pinter, kudu ngerti beda budaya lan ngrampungake resolusi sing tentrem lan tentrem. Ora ana pilihan liyane, uga amarga Dina Pariwisata Sedunia! DPRK minangka anggota Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), lan Duta Besar Korea Lor gabung karo ewu pimpinan pariwisata global bubar ing Chengdu, China.

Hawaii kabeh babagan pariwisata. Yuta turis seneng ngrasakake Aloha Roh Saiki warga Hawaii dikon siyap-siyap kanggo serangan nuklir amarga nambah ketegangan karo Korea Utara.

Pejabat negara wis menehi saran marang warga supaya siyap-siyap nyerang kaya sing bakal ditindakake yen tsunami utawa topan bakal tekan rantai pulau kasebut.

Gene Ward, Perwakilan Negara Bagian, ujar manawa dheweke ora pengin dadi "alarmis", nanging pengin masarakat siyap.

Ana lawang tertutup, rapat rahasia pejabat negara kanggo ndeleng kemungkinan efek saka serangan nuklir bisa uga luwih wedi publik tinimbang nyiyapake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.