24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Breaking Libya News wong Pariwisata

Tit kanggo tat: Libya Wétan nglarang wong Amerika nanggepi larangan lelungan AS sing anyar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah sing adhedhasar ing Libya wétan ujar yen dina Rebo bakal nglarang mlebu warga negara AS sawise pamrentahan Presiden Donald Trump kalebu Libya ing larangan lelungan anyar.

Pamrentah Abdullah al-Thinni sing adhedhasar ing sisih wetan didadekake siji karo komandan militer Libya Khalifa Haftar lan nentang Pamrentah Kesepakatan Nasional (GNA) sing diakoni sacara internasional ing Tripoli.

Ngumumake larangan kasebut, pamrentah ing sisih wétan ujar manawa nanggepi "eskalasi mbebayani sing target warga Libya lan dilebokake ing kranjang sing padha karo teroris sing ... pasukan bersenjata kita gelut."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov