Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Sanders hotel anyar milih Nikolaj Tamakloe dadi General Manager

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-25
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-25
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kolpin Hotels kanthi bangga ngumumake janjian saka Nikolaj Tamakloe dadi General Manager hotel paling anyar, Sanders ing Copenhagen sing dibukak tanggal 1 November 2017. Hotel 54 kamar kasebut digawe saka penari ballet sing misuwur, Alexander Kølpin - kreasi sing diilhami dening pribadine pengalaman lan lelungan. Bareng wis nggawa sensibilitas estetis lan ideologi sing apik ing properti kasebut sing dadi dhasar sejarah kreatife Kolpin.

Sanders dununge ana ing jantung bersejarah Copenhagen ing dalan omah, ing mburine Teater Royal Denmark. Tamu mlaku-mlaku kanthi adoh saka omah kerajaan Istana Amalienborg, Istana Christianborg, Opera Royal Denmark uga Terusan Nyhavn.

Pak Tamakloe nggawa pengalaman akeh keramahan ing jabatane ing Sanders. Dheweke sinau ing Oxford lan miwiti karir profesional nggarap program pelatihan manajemen ing DND London, mantan Conran Restaurant Group, ing pundi dheweke cepet maju menyang Assistant Restaurant Manager Coq D'Argent ing London lan mengko ing Custom House ing Kopenhagen.

Nikolaj banjur dipekerjakake dening Hotel Nimb mewah ing Kopenhagen lan pungkasane dadi Hotel Manager. Banjur, dheweke dadi konsultan sing melu ing pirang-pirang proyek ing saindenging Eropa sing spesialisasine babagan solusi taktis lan keramahan strategis. Paling anyar Tamakloe njabat dadi Direktur Operasi kanggo Maersk Group ing kana dheweke ngatur Pusat Kepemimpinan nalika mbukak hotel butik kanggo manajemen paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov