Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Warta Breaking Portugal Warta Breaking Romania Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Canada nggedhekake jaringan global Montreal kanthi penerbangan menyang Bukares lan Lisbon

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-13
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Canada dina iki ngumumake layanan non-stop anyar menyang rong tujuan anyar ing musim panas mbesuk saka Montreal, ngembangake jaringan global menyang Bucharest, Romania lan Lisbon, Portugal.

Kajaba iku, wiwit wulan Juni 2018, maskapai kasebut bakal ningkatake layanan sepanjang taun antara Montreal lan Casablanca kanthi mindhah rute menyang maskapai utama Air Canada saka Air Canada Rouge lan ngoperasikake pesawat Airbus A330 sing nawakake telung kelas layanan. Iki uga bakal ngluwihi layanan Montreal-Lima Air Canada Rouge sing anyar wiwit Desember 2017 nganti penerbangan sajrone taun.

"Pengumuman dina iki luwih nguatake posisi Air Canada dadi maskapai global terkemuka. Kanthi layanan anyar saka Montreal, Air Canada dadi siji-sijine maskapai Amerika Utara sing mabur menyang Romania, pasar Eropa paling gedhe tanpa penerbangan trans-Atlantik, nguatake luwih saka anané Air Kanada ing Eropa Tenggara, ”ujare Benjamin Smith, Presiden Passenger Airlines ing Air Kanada "Nggawe sukses ing Air Canada saiki ing pasar Portugis, rute Montreal-Lisbon anyar nguatake kehadiran maskapai kasebut ing pasar santai musim panas saka Montréal. Kajaba iku, dandan kanggo layanan taun-taun menyang Casablanca lan Lima nduduhake komitmen Air Canada sing bakal maju kanggo tuwuh Montreal dadi pusat penting ing jaringan global kita. Bebarengan, layanan anyar lan luwih apik iki bakal nyedhiyakake kepenak lan pilihan sing luwih gedhe marang para pelanggan, uga kemampuan kanggo nyambung terus liwat jaringan Amerika Utara lan Internasional sing akeh. "

"Tambahan lan ekspansi penerbangan langsung sing diumumake dening Air Canada minangka tanggepan sing jelas kanggo kebutuhan para wisatawan, lan nyoroti maneh posisi Montreal dadi pusat perjalanan udara lan kutha internasional sing utama. Kanthi njupuk inisiatif kasebut, Air Canada ora mung mromosiake Montreal ing saindenging jagad, nanging uga ningkatake ekonomi kutha kasebut. Penerbangan anyar iki ora mung bakal ngiyatake kemitraan lan ijol-ijolan karo negara-negara sing dilayani, nanging uga bakal nambah potensial Montreal kanggo tuwuh ekonomi minangka persimpangan internasional. Aku pengin matur suwun karo Air Canada nalika ngluncurake 20 penerbangan internasional langsung anyar saka kutha kita kurang saka rong taun. Kita ora bisa luwih bangga, ”ujare Walikota Montreal, Denis Coderre.

"Kanthi nambahake Lisbon lan Bukares menyang jaringan Montreal, lan nawakake layanan saubenging taun kanggo Lima, Air Canada luwih negesake maksude nggunakake Montréal-Trudeau minangka pusat strategis, uga nambah opsi tujuan saka Montreal," ujare Philippe Rainville , Presiden lan CEO Aéroports de Montréal. "Perkembangan layanan udhara sing luwih cepet negesake posisi kita minangka pusat lalu lintas internasional, kanthi plancongan lan tujuan bisnis sing cocog karo kekarepane para penumpang kanggo njelajah, uga ana hubungan langsung karo hub sing diakui internasional."

Montreal-Bukares

Layanan Bukares musiman Air Canada Rouge kaping pindho diwiwiti tanggal 7 Juni 2018 saka Montréal, kanthi operasi pungkasan saka Bukares tanggal 5 Oktober. Iki bakal ditambah karo penerbangan kaping pindho saben minggu ing Toronto-Bukares sing dioperasikake wiwit tanggal 9 Juni nganti 7. Oktober. Penerbangan Rouge bakal dioperasikake karo pesawat Boeing 767-300ER sing nampilake Layanan Kelas Premium Rouge lan Ekonomi. Penerbangan dijadwalake kanggo ngoptimalake konektivitas saka jaringan Air Canada liwat hub Montreal Air Canada lan nawakake kesempatan kanggo akumulasi lan tebusan Aeroplan.

Muli Mangkat Tekan Mulai / Pungkasan 2018 Dina Minggu

AC1928 Montreal 17:20 Bukares 9:15 + 1 dina 7 Juni / Okt. 4 Senin, Kemis
AC1929 Bukares 11:30 Montreal 14:05 8 Juni / 5 Okt. XNUMX Slasa, Jum

* Penerbangan Bukares didol miturut persetujuan pemerintah.

Montreal-Lisbon

Layanan Lisbon musiman Air Canada Rouge kaping telu diwiwiti tanggal 15 Juni 2018 saka Montréal, kanthi operasi pungkasan saka Lisbon tanggal 27 Oktober. Penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Boeing 767-300ER sing nampilake layanan Premium Rouge lan Kelas Ekonomi lan wektu kanggo optimalisasi konektivitas saka jaringan Air Canada liwat hub Air Canada ing Montreal lan uga kesempatan kanggo akumulasi lan penebusan Aeroplan.

Muli Mangkat Tekan Mulai / Pungkasan 2018 Dina Minggu

AC1960 Montreal 20:45 Lisbon 8:10 +1 dina tanggal 15 Juni / Okt. 26 Rebo, Jum, srengenge
AC1961 Lisbon 9:45 Montreal 12:10 Juni 16 / Okt. 27 Sen, Kam, Sab

Air Canada wis ngumumake limang layanan internasional anyar kanggo 2018 saka Montreal. Iki kalebu Montreal-Tokyo-Narita, Montreal-Dublin. Montreal-Lisbon, Montreal-Bukares lan Montreal-Phoenix. Uga, layanan Vancouver-Melbourne anyar wiwit wulan Desember, 2017, sing asline direncanakake dadi musiman, bakal diwiwiti ing wulan Juni, 2018.

Wolung tujuan non-stop anyar saka Montreal diluncurake ing 2017: Shanghai (China); Marseille (Prancis), Dallas / Ft. Worth (AS), Washington / Dulles (AS), Keflavik (Islandia), Tel-Aviv (Israel), Algiers (Algeria) lan wiwit wulan Desember Lima (Peru).

Air Canada, Air Canada Rouge lan mitra maskapai regional sing mabur ing ngisor spanduk Air Canada Express beroperasi rata-rata udakara 2,400 penerbangan saben minggu antarane Montreal lan 87 tujuan: 24 ing Kanada kalebu sanga ing Quebec, 20 ing Amerika Serikat, 26 ing Karibia , Amerika Tengah lan Meksiko, 13 ing Eropa, siji ing China, loro ing Afrika Lor, siji ing Timur Tengah, lan diwiwiti ing Desember 2017 siji ing Amerika Selatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov