Airlines Airport Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Breaking Turkey News Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Codeshare Anyar ing antarane Airlines Turki lan Golf Air

Pilih basa sampeyan
1-2
1-2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Teluk Air, maskapai penerbangan nasional Kerajaan Bahrain, lan Turkish Airlines, maskapai penerbangan nasional Turki, mlebu perjanjian codeshare ing wingi sing bakal efektif wiwit 1st November 2017. Kesepakatan kasebut bakal nggedhekake kesempatan lelungan kanggo para penumpang loro maskapai kanthi penerbangan dobel saben dina sing dioperasikake antarane Bahrain lan Istanbul.

Upacara penandatanganan kasebut ditindakake ing markas Istanbul Airlines Turki. Wakil Chief Executive Officer Teluk Air, Kapten Waleed Abdul Hameed Al Alawi, lan Wakil Ketua lan CEO Turkish Airlines, Pak Bilal Ekşi mlebu perjanjian kasebut kanthi ngarsane pejabat senior saka maskapai kasebut.

Kesepakatan codeshare sing anyar iki bakal ditrapake kanggo penerbangan sing dioperasikake dening loro operator menyang Manama lan Istanbul, kanggo nggedhekake kemitraan komersial antarane rong perusahaan kasebut lan negarane dhewe-dhewe nalika menehi penumpang luwih akeh pilihan perjalanan antarane Bahrain lan Turki kanggo para penumpang.

Gulf Air lan Turkish Airlines masing-masing ngoperasikake penerbangan saben dina antarane Bahrain lan Istanbul lan, miturut syarat-syarat kesepakatan iki, kalorone maskapai penerbangan bakal menehi kode ing penerbangan loro-lorone maskapai, sing beroperasi ing antarane Bahrain lan Istanbul.

Wakil Chief Executive Officer Teluk Air, Kapten Waleed Abdul Hameed Al Alawi, nampi persetujuan codeshare kanthi ujar; "Nindakake kesepakatan codeshare karo Turkish Airlines minangka langkah strategis sing positif kanggo Teluk Air, ing endi kita nawakake frekuensi penerbangan sing luwih gedhe kanggo para tamu nalika nguatake lan ningkatake hubungan komersial. Penumpang Teluk Air saiki bisa nyambung menyang macem-macem tujuan liwat codeshare iki dening kaloro maskapai, menehi pilihan, penak lan pengalaman lelungan sing luwih apik. ”

Wakil Ketua lan CEO Turki Airlines, Pak Bilal Ekşi ujar; "Kita seneng mlebu kontrak codeshare karo Teluk Air iki lan tujuane kanggo ningkatake kemitraan kanggo nggedhekake kesempatan lelungan sing ditawakake para penumpang liwat jaringan penerbangan. Kajaba iku, kita yakin manawa kemitraan karo Teluk Air iki bakal entuk mupangate kalorone maskapai saka perspektif komersial kanthi cepet hubungan antarane negara kita. Ekşi uga negesake manawa kesepakatan codeshare bakal ningkatake kerjasama komersial maskapai kasebut karo Teluk Air, maskapai nasional Kerajaan Bahrain lan uga negesake manawa kesepakatan iki ngidini Turkish Airlines bisa menang luwih akeh penumpang ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.