24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pecah Siprus News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Prospek sing njanjeni anyar kanggo panyambungan penerbangan Siprus

hermes1
hermes1
ditulis dening editor

Partisipasi Hermes Bandara lan Organisasi Pariwisata Siprus (CTO) ing karya konferensi pangembangan maskapai "Routes World 2017" tahunan dinobatkan kanthi sukses.

Konferensi taun iki dianakake ing Barcelona, ​​Spanyol, antarane 23-26 September lan nglibatake atusan maskapai, bandara, lan perwakilan agensi pariwisata sing ngrembug babagan kemitraan uga pangowahan lan tren sing luwih akeh ing sektor penerbangan.

Rombongan saka Hermes, dipimpin dening Senior Marketing and Manager Manajer, Ibu Maria Kouroupi lan delegasi saka Organisasi Pariwisata Siprus, dipimpin Wakil Manajer Umum, Mr. Marinos Menelaou, rawuh ing konferensi kasebut.

Ing konferensi taun iki, delegasi Siprus nganakake 25 rapat karo maskapai penerbangan lan perwakilan bandara liyane, kanthi pratandha sing positif banget kanggo musim salju lan musim panas taun 2018 lan umume mbesuk, 2019.

Katon yen ana bareng karo strategi siji lan tumindak bebarengan mbantu narik maskapai anyar lan nambah penerbangan ing rute sing wis ana. Adhedhasar diskusi babagan "Rute," ana bukti sing jelas yen saliyane kenaikan sing wis diumumake kanggo musim panas mbesuk, udakara enem rute anyar bakal ditambahake, sing bakal diumumake yen wis rampung.

Ing konteks iki, Hermes Bandara lan Organisasi Pariwisata Siprus negesake kerja sama, tekad lan komitmen sing kuat kanggo nguatake industri pariwisata ing Siprus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.