Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Jordan News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Pariwisata Yordania tes positif kena virus corona

Menteri Pariwisata Yordania tes positif kena virus corona
Menteri Pariwisata lan Antiquities, Nayef Al-Fayez
ditulis dening Harry S. Johnson

Yordania Menteri Pariwisata lan Antiquities, Nayef Al-Fayez, dina iki ngumumake manawa dheweke wis positif kanggo COVID-19, sawise nampa asil tes PCR sing diterbitake wingi.

Ing sawijining pernyataan pers, sing diterbitake dina Kamis, menteri kasebut ujar manawa kondhisi kesehatane "stabil," lan nambahake dheweke saiki lagi ngalami isolasi ing omah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.