Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Guyana News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Trinidad lan Tobago

Ningkataké pariwisata Karibia sanajan ana bencana alam anyar

usethisone
usethisone
ditulis dening editor

Upaya kolaborasi antarane operator tur saka Guyana lan Trinidad ngupayakake narik kawigaten para turis menyang wilayah Karibia sanajan ana bencana alam anyar.

Tim saka Los Exploradores ing Trinidad lan Tobago ana ing Guyana, makarya bebarengan karo Rainforest Tours kanggo promosi loro tujuan kasebut dadi obyek wisata eko.

Frank Singh, Managing Director of Rainforest Tours, nerangake sebab kolaborasi kasebut. "Kita nyoba tenan kepiye supaya loro perusahaan bisa kerja bareng kanggo kepentingan pariwisata eko sing sejatine nyoba ndeleng produk sing ana kanggo lelungan daratan menyang Kaieteur; kita sesuk arep menyang Kaieteur. Kita kudu mriksa, lan mbesuk kita bakal ngirim wong menyang Guyana kanggo munggah menyang Kaieteur lan uga kosok balene. "

Tim kasebut dipimpin dening Dominic Guevara lan garwane Elizabeth sing bakal ngenteni sawetara dina sabanjure ing Guyana kanthi langsung ndeleng prospek ing kene. Dheweke uga ngarep-arep bisa narik luwih akeh turis ing kunjungan sabanjure. "Umume pulau ing Karibia Grenada Dominica ... saiki papan-papan kasebut rusak ... mula kita pengin njaga turis ing wilayah kasebut," jarene.

Dominic Guevara sing ngomong karo Departemen Informasi Publik ngumumake manawa dheweke kepengin ngalami kenaikan menyang Air Terjun Kaieteur. Dheweke mikir manawa entuk bathi gedhe saka kolaborasi kasebut.

Kangge, Adrian Boodan, wartawan saka Wali Trinidad bakal ngiringi tim kasebut ing perjalanan. Dheweke menehi saran supaya negara-negara kaya Guyana lan Trinidad lan Tobago kudu promosi awake dhewe ing pasar pariwisata Jepang, Eropa, lan Amerika Utara.

"Yen topan iki nyebabake turis adoh saka wilayah iki, ujar manawa kita ora pengin teka ing kene maneh. Topan Irma, bangunan remuk, kita ora bisa urip kaya ngono maneh. Kita ora bisa dadi turis ing papan kasebut. Iki amarga dheweke wis biasa lunga menyang salah sawijining klompok pulau lan Karibia duwe luwih akeh. Tujuan sing luwih jembar. Kita duwe Guyana, sanajan Guyana ora duwe pantai, iki minangka sumber eko-wisata paling sugeh ing kabeh wilayah lan aku yakin manawa durung dipasarake. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.