24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News Kabar Breaking Latvia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Primera Air terus nuduhake pertumbuhan sing cepet nalika mlebu ing pasar AS

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Primera Air dina iki ngumumake yen sajrone wolung wulan pertama 2017, perusahaan nambah total penghasilan nganti 16.3% lan bathi saben kursi sing kasedhiya 12.1% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Primera Air uga wis nuduhake kinerja sing apik babagan penghasilan tambahan sing wis tuwuh 3.11%, nganti entuk penghasilan 9.36 yuta euro kanggo 2017 nganti saiki.

Pengenalan telung kelas tarif ing penerbangan Eropa, pangembangan rute sing paling nuntut lan ngilangi penerbangan sing ora nguntungake dadi faktor paling penting sing ngidini Primera Air entuk asil dhuwur ing taun iki. Ngelingi kinerja sing apik ing maskapai kasebut, Primera Air terus merevolusi penerbangan transatlantik saka Eropa menyang Amerika Serikat.

Sajrone wolung wulan pisanan taun iki, jumlah penumpang sing digawa Primera Air wis tuwuh luwih saka 23% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Miturut ramalan perusahaan, jumlah penumpang sing nggawa maskapai kasebut bakal ngluwihi siji yuta ing pungkasan taun 2017.

Primera Air bakal miwiti mabur menyang New York lan Boston saka pangkalan Eropa sing anyar ing London, Paris lan Birmingham wiwit wulan April 2018. Sajrone Spring 2018, Primera Air uga bakal miwiti penerbangan saka Riga menyang tujuan plancongan sing paling populer - kutha Malaga ing Wilayah Costa del Sol ing Spanyol.

"Kita bangga ngumumake kinerja finansial maskapai sing apik banget lan paningkatan jumlah penumpang sing ditindakake nganti saiki ing 2017. Iki, utamane, tegese kabeh inisiatif sing diluncurake ing 2016 ngasilake asil sing apik. Kita wis nambah produk kanthi ngenalake telung kelas tarif ing penerbangan Eropa, nutup rute sing ora nguntungake lan fokus karo sing duwe panjaluk sing luwih dhuwur. Kita wis ngoptimalake operasi kanggo nambah faktor beban lan saiki nikmati asil sing luar biasa; Faktor muatan taunan rata-rata penerbangan Primera Air wis mencapai 87%, ”ujare wakil presiden lan kepala pejabat komersial Primera Air, Anastasija Višņakova.

Primera Air minangka operator sing dijadwalake, ngoperasikake penerbangan menyang luwih saka 70 bandara ing Eropa. Primera Air adhedhasar ing Denmark lan Latvia, lan kalebu bagean saka Grup Wisata Primera sing ngoperasikake agensi perjalanan lan perusahaan operasi tur ing Swedia, Denmark, Norwegia, Finlandia, Islandia lan Estonia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov