24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Layanan Plancongan Kuba nanggepi Peringatan Perjalanan Kuba Negara Bagian AS

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing tanggal 29 September 2017, Departemen Luar Negeri AS ngetokake Peringatan Perjalanan Kuba minangka asil saka serangan sing ora dingerteni marang akeh karyawan Kedutaan Besar AS. Insiden sing diduga kasebut biasane diisolasi ing omah lan kamar tartamtu sing dikuwasani karyawan individu Kedutaan Besar AS. Kaloro pamrentah ngupayakake nemokake misteri kedadeyan kasebut lan Kedutaan Besar AS ing Havana tetep mbukak kanggo ngladeni Warga AS. Layanan Plancongan Kuba (CTS) ora duwe alesan manawa percaya yen kedadeyan kasebut nyebabake bebaya apa wae kanggo wong-wong sing lunga menyang Kuba. Ing sawijining pengarahan ing wulan pungkasan, juru bicara Departemen Luar Negeri ujar manawa kedadeyan kasebut ora aktif.

Ora ana 600,000 warga / warga AS sing ngunjungi Kuba taun kepungkur uga meh 500,000 wong sing ngunjungi taun iki ora kena pengaruh saka kedadeyan kasebut. "Kuba tetep dadi salah sawijining tujuan paling aman ing donya kanggo para pelancong Amerika," ujare Michael Zuccato, General Manager Layanan Perjalanan Kuba. "Safearound.com kanthi independen menilai risiko lelungan menyang luwih saka 100 kutha ing saindenging jagad lan wis nemtokake 'Kuba umume negara sing aman tanpa tindak pidana kasar, budaya geng terorganisir, kenakalan remaja, obat-obatan utawa zona sing mbebayani.'"

Akeh wong ing industri penerbangan lan lelungan kanthi tliti netepake lan nglacak peringatan Perjalanan Departemen Luar Negeri amarga keamanan pelanggan minangka prioritas utama. Peringatan Wisata Kuba kalebu kabeh negara lan kontras langsung karo peringatan lan tandha lelungan liyane, sing biasane ngatasi bagean wilayah utawa kutha tartamtu. Sawetara wis ngilangi peringatan kasebut yen dheweke motivasi karo politik Miami sing wis suwe mengaruhi hubungan AS - Kuba. American Airlines, Alaska Airlines, Southwest Airlines, United Airlines, Delta Airlines lan JetBlue kabeh wis ngrancang operasi kaya biasane. Saliyane dhaptar dawa saka maskapai penerbangan, jalur pelayaran lan operator tur tetep ngatur perjalanan menyang Kuba tanpa gangguan.

"Layanan Plancongan Kuba kanthi rutin nindakake pamriksaan lengkap lan lengkap babagan hotel lan tur pilihan kanggo upaya supaya pengalaman sing aman, aman lan maringi hadiah kanggo para wisatawan," ujare Michael Zuccato. "Minggu kepungkur pamriksan tambahan rampung ing Havana (pasca Topan Irma) lan layanan kasebut dijamin aman kanggo para plancong."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov