24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Oman Breaking News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya UNWTO / UNESCO: Ngembangake pembangunan berkelanjutan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-11
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya UNWTO / UNESCO kaping pindho sing bakal dianakake ing Muscat, Kesultanan Oman, 11 - 12 Desember 2017, bakal nggabungake, kanggo kaping pindho, Menteri Pariwisata lan Menteri Budaya uga para pemangku kepentingan sektor swasta lan ahli kanthi tujuan mbangun lan nguatake kemitraan antarane sektor Pariwisata lan Budaya lan ningkatake peran ing Agenda Pembangunan Berkelanjutan 2030 PBB.

Konferensi iki minangka terusan Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya UNWTO / UNESCO Pertama, sing dianakake ing Siem Reap, Kamboja ing wulan Februari 2015 lan bakal nyedhiyakake platform kanggo nggambarake Proklamasi Siem Reap sing janji arep njelajah sinergi pariwisata lan budaya sektor kanggo makarya kanthi harmoni kanggo pembangunan berkelanjutan.

Perserikatan Bangsa-Bangsa ngumumake 2017 minangka Taun Pariwisata Berkelanjutan Internasional kanggo Pembangunan, saengga nawakake kesempatan unik kanggo njelajah lan nyorot potensi pariwisata kanggo mbantu ndandani jagad iki dadi papan sejahtera lan kesejahteraan kanggo kabeh wong.

Ing konteks iki, Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya UNWTO / UNESCO nomer loro sing tampil minangka salah sawijining acara resmi ing tanggalan kegiatan Taun Internasional Pariwisata Berkelanjutan untuk Pembangunan.

Ngumpulake para pemangku kepentingan pariwisata lan budaya saka kabeh wilayah ing Muscat, Oman, Konferensi kasebut bakal mbahas macem-macem topik, kalebu model pamrentahan, pangembangan pariwisata lan perlindungan warisan budaya, budaya lan pariwisata ing pembangunan kutha lan kreativitas, lan njelajah alam / antarmuka budaya ing pariwisata minangka wahana pembangunan berkelanjutan ing tujuan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov