Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba budaya News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Jamaika kanggo nguatake pengaturan pariwisata multi-tujuan karo Kuba

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nampa kunjungan sopan saka Duta Besar Kuba menyang Jamaika, Yang Mulia Bernardo Guanche Hernández, sing diajak ngobrol babagan penguatan nota kesepahaman kanggo pariwisata multi-tujuan, sing ditandatangani ing antarane rong negara kasebut taun kepungkur.

Menteri kasebut uga nggunakake kesempatan kasebut kanggo matur nuwun marang Pak Hernández babagan jasane, sawise diwartakake sajrone diskusi yen jabatane ing Jamaika bakal rampung.

Kunjungan kasebut ditindakake tanggal 03 Oktober 2017, ing kantor Menteri Kingston Anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov