24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pasar plancongan China sing adoh bisa mbutuhake rong taun maneh

Pasar plancongan China sing adoh bisa mbutuhake rong taun maneh
Pasar plancongan China sing adoh bisa mbutuhake rong taun maneh
ditulis dening Harry S. Johnson

Industri pariwisata domestik China wis mulai mundur - nanging pasar perjalanan metu bisa uga ora pulih sajrone rong taun.

Ning Guoxin, Wakil Presiden Uni Core Komunikasi, marang panel para ahli pariwisata China yen lelungan domestik bakal dadi arus utama, amarga pasar njaba bakal ngrasakake efek pandemi kasebut sajrone rong taun ngarep.

Liburan Nasional lan Pertengahan Musim Gugur pungkasan ing China ngasilake 637 yuta tamu turis sajrone suwene wolung dina - udakara 79% saka jumlah sing katon ing 2019.

Dr Tongqian Tony Zou, Asisten Presiden ing Universitas Studi Internasional Beijing, komentar: "Ing wilayah ASEAN, masarakat butuh wektu kanggo ngirit dhuwit sing ilang nalika krisis.

"Paling ora butuh wektu setengah nganti setaun, supaya masarakat miwiti preinan, dene pariwisata jarak jauh bisa luwih suwe."

Dheweke ujar manawa konsumen milih tur domestik sing luwih cekak, kanthi teknologi tanpa kontak bakal maju.

Operator ing China adaptasi program kanggo ngatasi perubahan iki lan nawakake pengalaman budaya kanthi online kanggo njaga profil.

Inisiatif liyane kanggo ningkatake belanja kalebu dhukungan kanggo vendor lan kios, lan usaha cilik kanggo "efek lipstik", ing ngendi konsumen pengin tuku barang mewah sing murah.

Dr Sun Bo, saka Menteri Budaya lan Pariwisata, ujar manawa rega tiket subsidi mbantu nguripake seni pertunjukan ing Beijing, lan reservasi online tegese para pengunjung bisa memesan slot wektu supaya ora antri ing obyek wisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.