Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat News Spanyol Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan

90.18% peserta referendum Catalonia milih kamardikan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-15
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-15
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat Catalonian ujar dina Jumuah data pungkasan babagan referendum kamardikan sing dianakake dina Minggu nuduhake manawa ana 90.18 persen peserta milih kanggo milih kamardikan saka Spanyol.

Jumlah pamilih yaiku 43.03 persen.

Kepala pamrentah Catalan Carles Puigdemont diarepake bakal menehi pidato babagan asil referendum lan langkah sabanjure ing parlemen wilayah kasebut, Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov