Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Mewah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nganyari badai Casa de Campo Resort & Villa Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
nganyari
nganyari
ditulis dening editor

Casa de Campo Resort lan Villas ngumumake dina iki yen kabeh tamu lan karyawan aman lan wilayah La Romana umum ing Republik Dominika ora ngalami kerusakan parah sawise badai Irma lan Maria ngliwati Karibia.

Resor kasebut mbukak kanthi lengkap lan operasional lan fokus kanggo mbantu kanca lan tangga teparo kanggo pindhah tamu lan proses pembangunan maneh.

Casa de Campo minangka tujuan resor bintang lima eksklusif ing Karibia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.