24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Pecah Arab Saudi transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Yaman

Serangan: Bandara King Khalid ing Riyadh, Arab Saudi

SAUAR
SAUAR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rudal balistik target Bandara King Khalid ing Riyadh. Diluncurake dina Setu saka Yaman lan dicegat pertahanan udara Saudi.

Ora ana wong sing cilaka, nanging iki bisa dadi wiwitan zona perang sing ditambahi saka Yaman menyang jantung Arab Saudi.

Menit sawise pasukan Yaman ngumumake yen dheweke wis ngetokake rudal balistik menyang Riyadh, ana ledakan sing rame di Ibu Kota Arab Saudi. Yaman ujar manawa serangan kasebut nggegirisi Riyadh lan sukses. Rudal kasebut mlebu ing dalan gedhe sisih lor bandara. Iran uga bisa uga dadi konco serangan iki.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.