Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Guinea Khatulistiwa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Kapal deret transatlantik sing bersejarah tumuju museum Guinea Khatulistiwa

EG1
EG1
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Objek wisata kasebut saya tuwuh ing salah sawijining tujuan wisata sing paling cepet ing Afrika. Sawise iklanupacara ecommissioning and send-off kanggo Roh Malabo tanggal 12 Oktober 2017 saka Gateway Marina ing Brooklyn, New York, kapal bersejarah iki bakal teka menyang Guinea Khatulistiwa.
 
Kapal iki digunakake sajrone larik transatlantik solo limang ewu mil saka Las Palmas, Kepulauan Canary lan mlebu karo Roh Malabo ing Jembatan Brooklyn ing New York tanggal 28 November 2015. Perjalanan kasebut mbutuhake wektu rong puluh siji wulan. 
 
Baris transatlantik yaiku kanggo kesadaran AIDS lan ngelingake pirang-pirang warga Afrika sing tiwas nalika perdagangan budak transatlantik lan makarya ing perkebunan ing Amerika lan Karibia. Kapal kasebut disponsori dening Republik Guinea Khatulistiwa bebarengan karo akeh mitra lokal, nasional lan saindenging jagad.
 
Kapal deret sing dibangun Brasil saiki bakal diangkut bali menyang Afrika, ing papan pameran permanen ing Museum Guinea Khatulistiwa Seni Modern ing kutha Malabo. Peralatan kayak lan safety, buku, peralatan, buku harian, denah, alat navigasi, foto lan aparat mancing sing dadi bagean saka nyebrang Atlantik bakal ngiringi pameran museum kasebut.
 
Upacara panunduran lan pangiriman kanggo Roh Malabo dirancang kanggo pas karo perayaan Kamardikan Guinea Khatulistiwa 49 taun saka Spanyol. Spirit of Malabo bakal diangkut dening Maersk Line, perusahaan pelayaran kontainer paling gedhe ing saindenging jagad.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.