24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Oman Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pusat Pameran & Pameran Oman ngrayakake ulang taune kaping pisanan kanthi acara kaping 101

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pusat Pameran & Pameran Oman (OCEC) seneng ngrayakake taun bisnis kaping pisanan ing 10 Oktober 2017. Nganti saiki, OCEC dadi tuan rumah 101 acara lan nyambut tamu luwih saka 750,000 sing wis melu macem-macem acara lan mbantu ningkatake ekonomi lokal .

OCEC nglantik pembukaan tahap kaping pisanan; Ruang pameran 22,000 hektar, taun kepungkur kanthi adicara kaping pisanan, Infra Oman sing diatur dening Al Nimr Expo. Acara kasebut sukses banget kanthi tambah akeh permintaan supaya InfraOman bali maneh ing papan sing padha kanggo Pameran Internasional kanggo Proyek Infrastruktur & Industri kaping 7, minangka acara 101th OCEC ing ulang taun kaping pisanan ing 10 Oktober.

Luwih akeh sing bakal teka, amarga Desember bakal nampilake acara internasional pertama OCEC karo ACI Airport Exchange 2017 (Konferensi lan Pameran), nggawa komunitas bandara dunya menyang Teluk kanggo acara paling gedhe ing kalender Dewan Bandara Internasional, lan sadurunge diantisipasi dibukak Bandara Internasional Muscat sing anyar. Iki bakal ditindakake kanthi cedhak karo Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya UNWTO / UNESCO nomer loro, sing nyedhiyakake warisan Oman sing penting ing saindenging jagad amarga luwih saka 65 menteri saka jagad iki wis negesake yen bakal teka.

More ... Maca artikel lengkap ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov