Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

St Maarten / St Martin, Anguilla lan St Barths pulih sawise Irma

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Reresik terus ing kabeh pulau kanthi pitulung saka tentara Prancis lan Walanda ing St Maarten / St Martin lan Inggris ing Anguilla. Atusan ton bahan bangunan teka wingi numpak kapal militer. Pasokan listrik lan banyu saya apik saben dina, ing loro-lorone.

Curfew dijaga wiwit jam 9 wengi nganti jam 6 esuk ing kalorone pulo kasebut.

HOTEL:

Sonesta Maho, Ocean Point lan Great Bay, uga Pantai Westin Dawn lara banget lan ora bisa dibukak maneh sajrone setaun.

Anggota hotel ing St Maarten Walanda dijaluk rawuh ing rapat umum dina iki, kanggo ketemu karo Pamrentah, menehi ganti rugi lan ngrembug kabeh langkah mbesuk ing mangsa ngarep.

Ing Saint-Martin Prancis, umume hotel uga rusak lan mesthine ora bisa nampa tamu nalika musim salju 2017-2018. Belmond La Samanna bisa uga dibukak sawise Mei 2018. Ing tahap iki, ora bisa dadi luwih tepat amarga ahli asuransi isih ngevaluasi situs.

Ing Anguilla, Four Seasons bisa uga dibukak sawise Mei 2018 nanging Cuisinart, Belmond Cap Juluca lan liya-liyane bisa uga butuh luwih akeh wektu kanggo pulih. Maneh, kerusakan isih ditaksir ing situs lan bakal ana pernyataan resmi, saka saben wong hotel.

Ketidakpastian sing padha ing St Barth, kanthi sithik informasi sing diwenehake dening para hotel hotel amarga kerusakane.

AIRPORTS:

Bandara SXM isih ditutup kanggo penerbangan komersial lan isih durung jelas manawa operasi bisa diwiwiti ing wiwitan wulan Oktober. Air France lan KLM ujar manawa akhir wulan Oktober luwih cenderung, nanging ing situs web AA, bisa nggawe penerbangan saka SXM wiwit tanggal 10 Oktober. Nanging, durung ana komunikasi resmi lan kita isih nyoba golek sawetara saran saka pejabat bandara.

PORTS:

Marigot rusak lan Philipsburg bisa uga diwiwiti wiwit November 2017, kanthi kapasitas suda. Jalur pelayaran mutusake kanggo mbatalake utawa makarya paling apik ing taun 2018, yen kahanan kasebut bisa ditindakake.

Gustavia bakal enggal dioperasikake, nanging uga kanthi nyuda.

FERRIES:

Marigot menyang St Barth bisa uga, nanging kapal paling gedhe, Voyager, butuh turis supaya bisa ngeterake shuttle saben dina. 80% klien minangka pengunjung lan ora ana pengunjung ing pulau kasebut.

Ferry menyang Anguilla durung diwiwiti maneh.

FUTUR CEPAT:

Pejabat ing loro-lorone SXM, Anguilla lan St Barth ngawasi pasokan panganan lan banyu kanggo populasi, uga rencana rekonstruksi.

Reresik puing-puing ing dalan lan tetanggan mbantu para pulo nduwe aspek sing luwih apik lan iki penting kanggo wong-wong sing pengin luwih cepet tinimbang sing diarepake supaya bisa pulih lan njamin bali pengunjung.

EKONOMI:

Temenan, sektor swasta ngalami masa depan sing surem amarga atusan perusahaan kudu ngilangi staf lan kadang-kadang nggawe bangkrut amarga kurang bisnis, utamane kanggo perusahaan sing pariwisata.

Timeline pemulihan bakal gumantung kepiye wiwitan rekonstruksi kanthi cepet lan pira dhuwit sing disuntikake dening pemerintah Prancis, Walanda & Inggris kanggo ndhukung wilayah ing luar negeri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov