Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Breaking Finlandia News Warta Breaking Polandia Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways nambah frekuensi menyang Eropa Wétan lan Nordik

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways wis tikel kaping pindho menyang sawetara tujuan ing Eropa Wétan lan Nordik, sawise nambah permintaan penumpang menyang tujuan populer ing Prague, Warsaw lan Helsinki.

Wiwit pertengahan Desember, maskapai sing menang penghargaan bakal ngenalake penerbangan saben dina saben rute kanggo memenuhi permintaan perjalanan mlebu lan njaba kanthi nambah layanan Airbus A320, nawakake tambahan 132 kursi saben arah ing loro arah kasebut.

Frekuensi tambah, paling anyar ing pirang-pirang upgrade ing jaringan rute Qatar Airways, teka wolung minggu sawise maskapai kasebut ngluncurake layanan langsung menyang Prague, Republik Ceko, nalika ulang taun layanan dijadwalake kaping pisanan menyang Helsinki, Finlandia, lan liya-liyane. saka setaun wiwit layanan saben dinane menyang Warsaw, Polandia diupdate dadi layanan Airbus A330 sing jembar.

Ingkang Sinuhun, Akbar Al Baker, Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, ujar: "Qatar Airways seneng bisa nggampangake paningkatan permintaan penumpang kasebut kanthi nggandaake frekuensi saben dina menyang tujuan populer ing Prague, Warsaw lan Helsinki. Selaras karo rencana ekspansi sing kuat lan nyepetake, paningkatan frekuensi iki bakal menehi pilihan luwih akeh kanggo penumpang bisnis lan plancongan, sing bisa nyambung kanthi mulus ing Bandara Internasional Hamad nganti luwih saka 150 tujuan global.

Peningkatan frekuensi Qatar Airways menyang Helsinki, sing diumumake ing ulang taun kaping pisanan rute kasebut, saiki bakal tegese maskapai kasebut nyedhiyakake ibukutha Nordik ing Oslo, Copenhagen, Stockholm lan Helsinki kanthi total penerbangan 98 saben minggu, menyang lan saka HIA . Saliyane layanan Boeing 787 Helsinki sing saiki, kutha-kutha Stockholm, Copenhagen lan Oslo uga dilayani kanthi armada pesawat Dreamliner.

Frekuensi tambahan kanggo Prague, Helsinki lan Warsaw bakal dioperasikake dening Airbus A320, sing nduwe 12 kursi Kelas Bisnis lan 120 kursi Kelas Ekonomi, tambahan layanan Airbus A320 saiki menyang Prague, layanan Dreamliner Boeing 787 menyang Helsinki lan layanan Airbus A330 menyang Warsaw .

Penumpang sing plancongan ing Kelas Bisnis bisa nunggu santai ing salah sawijining kasur sing paling kepenak lan berteknologi tinggi, uga nggunakake layanan panganan lan minuman bintang lima, sing diwenehake nalika mangan. Penumpang uga bisa seneng sistem hiburan ing penerbangan sing menang, Oryx One, sing nawakake nganti 4,000 opsi hiburan.

Maskapai sing menang penghargaan iki entuk pirang-pirang penghargaan ing taun iki, kalebu Maskapai Penerbangan taun dening Skytrax World Airline Awards 2017 sing prestisius, sing dianakake ing Paris Air Show. Iki kaping papat Qatar Airways diwenehi pengakuan global iki. Operator nasional Qatar uga menang rakit penghargaan utama liyane ing upacara kasebut, kalebu maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah, Kelas Bisnis Terbaik ing Dunia lan Lounge Penerbangan Kelas Pertama Terbaik ing Dunia.

Jadwal anyar:

Doha - Prague

QR 289 - Senin, Rebo, Jumuah lan Minggu: 02:30 - 06:55

QR291 - Selasa, Kamis, Setu: 08:00 - 12:25

Prague - Doha

QR290 - Senin, Rebo, Jumuah lan Minggu: 08:25 - 16:25

QR292 - Selasa, Kamis, Setu: 16:10 - 00:10

Doha - Warsaw

Saben Dina:

QR 261 Budhal DOH 16:00 Tekan WAW 20:00

QR 262 Budhal WAW 21:10 Tekan DOH 04: 50 + 1

Doha - Helsinki

Saben Dina:

QR 307 Mangkat DOH 16:00 Tekan HEL 21:45

QR 308 Budhal HEL 22:55 Tekan DOH 06: 15 + 1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov