Breaking News Internasional Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mövenpick Hotels & Resorts 'Sub-Sahara Afrika hasil kampanye

movenpick
movenpick
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel Mövenpick & Resor wis menehi tandha tonggak penting liyane ing strategi ekspansi ing Afrika kanthi kerja konstruksi Mövenpick Hotel Abidjan kelas paling anyar sing saiki lagi siyap.

Watu pertama properti sing bakal teka kasebut dilebokake dina Setu (7 Oktober) lan tanggal pambukaan taun 2020 diumumake ing sawijining upacara sing nuduhake akselerasi rencana pangembangan perusahaan perhotelan Swiss ing wilayah Sub-Sahara.

Mövenpick Hotel Abidjan bakal dadi properti pertama perusahaan ing Côte d'Ivoire lan salah siji saka papat sing lagi aktif ing wilayah kasebut. Telung liyane yaiku Mövenpick Hotel & Residences Nairobi ing Kenya, sing arep mbukak ing taun 2018, Mövenpick Hotel Addis Ababa ing Ethiopia bakal dibukak ing taun 2019 lan Mövenpick Hotel & Pusat Konferensi Abuja ing Nigeria wis rampung ing taun 2020. Mövenpick Hotel & Resorts saiki ngoperasikake properti 260 kunci ing Ghana - Mövenpick Ambassador Hotel Accra.

"Nalika nggawe Mövenpick Hotel Abidjan diwiwiti, kita bakal njupuk langkah luwih cedhak kanggo ngerteni rencana ekspansi ambisius kanggo wilayah Sub-Sahara," ujare Andrew Langdon, Chief Development Officer, Mövenpick Hotels & Resorts.

"Mbukak hotel gaya urip modern ing pusat komersial lan perbankan Côte d'Ivoire minangka langkah strategis sing ora mung nggunakake kaunggulan Abidjan dadi pusat bisnis utama, nanging nguatake anané Hotel Mövenpick & Resorts ing Afrika Kulon. Iki penting banget kanggo strategi pangembangan nalika aktif golek kesempatan kanggo ngembangake portofolio lan dadi perusahaan perhotelan utama ing wilayah kasebut. "

Mövenpick Hotel Abidjan dununge ing jantung distrik bisnis Le Plateau ing kutha, dununge bangunan pemerintah lan landmark lokal kayata Katedral St. Paulus lan Taman Nasional Banco.

Yen wis rampung ing taun 2020, properti kasebut bakal duwe restoran ing restoran sedina muput; aula / bar; Lounge Klub Eksekutif; pusat kebugaran modern lan ruang patemon kontemporer.

"Hotel kasebut bakal diselehake kanggo nggampangake misi dagang, bisnis sing ana gandhengane karo pemerintah lan perdagangan komersial umume," ujare Langdon.

Kepemilikan Mövenpick Hotel Abidjan minangka usaha patungan antarane Société Abidjanese de Promosi Industrielles et Immobilières (SAPRIM), perusahaan swasta sing duwe kompleks kantor lan mall sing jejer karo properti kasebut, lan firma konstruksi terkenal Bouygues Batiment International.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.