Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Perdana Menteri Rwanda ngaturake pidato ing Pembukaan Resmi Forum Investasi Hotel Afrika

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

RT. Hon. Perdana Menteri, Dr.Edouard Ngirente ngaturake pidato ing ngisor iki ing Opening Resmi Forum Investasi Hotel Afrika:

• Menteri sing terhormat,
• Kepala Eksekutif, RDB
• Kepala Eksekutif Acara Bench,
• Para rawuh ingkang kinurmatan,
• Bapak-bapak,

Sugeng enjang!

Atas wakil saka Pamrentah Rwanda, aku seneng dadi ketua, mbukak resmi Forum Investasi Hotel Afrika sing ana ing Pusat Konvensi Kigali.

Aku matur nuwun kanggo para penyelenggara Forum iki amarga wis milih Rwanda dadi venue. Aku seneng nampani sampeyan kabeh ing Rwanda. Kanggo sampeyan kabeh, apamaneh sing teka saka cedhak lan adoh, muga-muga ana omah. Kita ngregani banget ngarsane sampeyan.

Pamrentah Rwanda pengin negesake maneh komitmene supaya forum telung dina iki sukses.

• kaluhuran,
• Bapak-bapak,

Industri Hotel Afrika minangka salah sawijining sektor sing paling cepet tuwuh kanthi kontribusi kira-kira 8% kanggo PDB Afrika lan diprakirake bakal munggah ing 4.9% saben taun nganti taun 2025. Kanggo Afrika, kanggo entuk target pertumbuhan iki, ana kebutuhan kanggo nggawe nyelehake strategi sing ndhukung investasi ing sektor pariwisata.

Ing pimpinan Paduka, Paul Kagame, Presiden Republik, Rwanda nggawe kemajuan penting ing industri pariwisata. Iki biasane diraih liwat pangembangan infrastruktur pariwisata, utamane liwat ekspansi rute RwandAir; lan investasi ing pirang-pirang merek hotel internasional terkemuka. Akibate, akeh lapangan kerja sing digawe, utamane kanggo para pemudha.

• kaluhuran,
• Bapak-bapak,

Forum iki diwiwiti nalika negara-negara Afrika gabung karo macem-macem pihak kanggo nambah sektor perhotelan. Kanggo Rwanda, lagi diatur sawise komitmen karo Pemerintah Rwanda kanggo ngetrapake Program Pitu Taun, 2017-2024. Ing program iki, kita target kanggo nambah penghasilan pariwisata dadi USD 800 yuta ing taun 2024 saka USD 404 yuta.

Mula, aku ngajak kabeh peserta Forum iki supaya nuduhake pengalaman babagan kabijakan sing apik; lan menehi saran babagan kepiye supaya bisa ningkatake sektor pariwisata ing Afrika lan industri hotel.

Ing forum iki, Rwanda seneng nampilake sawetara kesempatan investasi anyar sing apik ing sektor pariwisata sing saya akeh. Pejabat saka Papan Pangembangan Rwanda kasedhiya kanggo ngrembug babagan kesempatan kasebut.

Ing pungkasan, aku pengin njamin kabeh investor manawa investasi ing Rwanda duwe bathi. Rwanda aman banget, stabil ing ekonomi lan kabeh undang-undang kita ramah bisnis. Kerangka hukum kita kabeh nyedhiyakake lingkungan sing kondusif kanggo bisnis. Laporan Daya Saing Global 2017/18 pungkasan sing dirilis dening Forum Ekonomi Dunia ndadekake Rwanda dadi posisi nomer loro ing Afrika.

Kanthi ujar kasebut, aku arep matur nuwun maneh, para panitia lan peserta Forum Investasi Hotel Afrika 2017 sing wis milih Rwanda dadi tuan rumah. Muga-muga sampeyan musyawarah sing migunani. Saiki aku seneng banget yen ngumumake Forum Investasi Hotel Afrika 2017 wis resmi dibukak.

Matur suwun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov