Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rwanda Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Otoritas Penerbangan Sipil Rwanda lan AviAssist gabung kanggo keamanan penerbangan ing Afrika

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Penerbangan Sipil Rwanda lan Yayasan AviAssist, siji-sijine organisasi non-profit independen ing Afrika sing khusus kanggo perbaikan safety ing penerbangan Afrika, dina iki ngumumake kemitraan kanggo nggawe AviAssist Safety Promosi Center (ASPC) Rwanda.

Kemitraan kasebut, ditandatangani ing AviaDev, tujuane nggawe asosiasi jangka panjang sing bermanfaat kanggo pembangunan kapasitas ing keterampilan penerbangan penerbangan uga ketrampilan bisnis lan kepemimpinan ing ASPC ing Rwanda.

ASPC-Rwanda diangkah dadi pusat sumber daya penerbangan penerbangan utama ing Afrika Wetan, nggawe Rwanda lan Negara-negara ing wilayah ICAO Afrika Wétan lan Kidul luwih mandhiri ing promosi safety. Pusat iki bakal menehi pelatihan pelatihan lan keamanan sing penting banget kanggo ndhukung para ahli penerbangan ing peran minangka pimpinan keamanan lan juara.

Silas Udahemuka, Direktur Jenderal Otoritas Penerbangan Sipil Rwanda: "Kita seneng banget nglancarake kerjasama iki. RCAA komitmen kanggo promosi safety penerbangan ing Rwanda lan wilayah Afrika Wétan lan kemitraan iki mbantu kita nggayuh tujuan kasebut. Kemitraan iki karo ASPC Rwanda bakal mbantu ngembangake uga ngasah katrampilan sing kita ngarepake bakal mengaruhi operasional sektor penerbangan saben dinane amarga njamin keamanan minangka faktor kunci ing bisnis penerbangan. "

"Kita seneng bisa kerja bareng salah sawijining panguwasa penerbangan sipil utama ing Afrika kanggo nyiyapake ASPC pertama", ujar Tom Kok, Direktur AviAssist. "Iki minangka kesempatan unik kanggo nggabungake pengalaman promosi keamanan ing Afrika kanthi kinerja pengawasan keamanan sing apik saka Pemerintah Rwanda. Kemitraan iki bakal nggawa mupangat gedhe kanggo pangembangan profesional sing terus-terusan sing digawa Foundation menyang Afrika. Utamane, matur nuwun banget marang Menteri Infrastruktur & Lingkungan Walanda. Tanpa komitmen kanggo safety penerbangan ing Afrika kanggo dhukungan kanggo kampanye No Country Left Behind saka Organisasi Penerbangan Sipil Internasional, panyiapan ASPC pertama kita ora bakal bisa ditindakake. ”

Yayasan AviAssist minangka siji-sijine organisasi nirlaba sing darmabakti kanggo nyedhiyakake pandhuan lan sumber daya ahli ahli sing ora bias, independen, lan ahli industri penerbangan Afrika. Bisa digunakake kanthi koordinasi cedhak karo ICAO, pihak sing duwe kepentingan lan panyedhiya dhukungan keamanan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov