Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Natal 2017 ing Estonia - apa sing kudu ditindakake, mangan ing endi, lan apa sing kudu dideleng

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-17
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-17
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Karo lurung-lurung ing abad pertengahan sing nduwe salju lan nduwurke tumpukan, dalan sing koblok, negara Estonia Estonia minangka tujuan sing paling apik nalika istirahat. Lilin lan lampu dongeng nghias windows, anggur mulled disedhiyakake ing kafe sing nyenengake, lan macem-macem acara lan atraksi musiman khusus - ing Tallinn lan ing saindenging negara - nggawe musim riyaya ing Estonia sing kudu dielingi.

Apa apa

Pasar Natal Tallinn sing misuwur ing saindenging jagad iku kudu ditliti sajrone riyaya perayaan, kedadeyan ing alun-alun Town Hall abad pertengahan saka 18 November nganti 7 Januari. Tumindak kasebut ditindakake ing sacedhake wit Natal sing dhuwur lan apik sing wis didegake ing alun-alun wiwit taun 1441, dadi sing pertama ditampilake ing Eropa. Santa lan reindeer menehi salam marang bocah-bocah lan program acara khusus sing ditindakake. Pengunjung bisa ngrasakake panganan enak Natal Estonia saka puding getih ireng lan kubis asem nganti roti jahe lan omben-omben Natal sing panas. Pengunjung bisa ngrasakake panganan lan omben-omben lokal nalika browsing ing kios hadiah gawenan tangan, lan nikmati salah sawijining pertunjukan saka para penari lan penyanyi lokal.

Pameran Natal Tartu

Pameran Natal Tartu dianakake ing pusat Tartu saben wulan November lan dadi pameran Natal paling gedhe ing Estonia. Forest of Swings minangka acara sing disenengi bocah lan wong diwasa ing ngendi warga lokal percaya yen ayunan lan ayunan bisa mbantu kesehatan wong lan saiki dadi papan rapat kanggo warga lokal bisa nikmati perusahaan, musik lan kegiyatan. Bebarengan karo ayunan, para pengunjung uga bisa nikmati panganan lan minuman tradisional, produk organik lan ekologis, produk kosmetik lan kesehatan, kerajinan tangan lan perhiasan, sandhangan, pameran kewan lan Tanah Natal.

Festival Natal Paide

Kutha Paide dununge ing Estonia tengah kanthi kastil abad kaping-13. Festival Natal kasebut dianakake tanggal 3 Desember lan dadi dina sing nyenengake kulawarga lan kegiyatan kalebu turnamen permen, kontes dekorasi wit lan pagelaran para peri ing Paide Central Square.

Pameran Musim Dingin ing Narva

Narva minangka kutha sejarah ing tapel wates wétan Estonia lan dadi tuan rumah ing Pameran Musim Dingin saben wulan Desember ing wulan Desember, ing ngendi para pengrajin saka kabeh telung negara Baltik adol kerajinan ing pusat kutha. Pameran Musim Dingin nawakake macem-macem kegiatan kulawarga lan masterclass sing beda kanggo warga lan pengunjung kanggo nikmati bareng kulawarga.

Gingerbread Mania minangka acara unik sing wis diwiwiti wiwit taun 2006. Saben taun, atusan desainer nampilake seni patung kanthi eksklusif digawe saka cookie jahe. Adonan luwih saka 300kg digunakake kanggo nggawe kreasi unik sing asring diilhami dening sejarah seni lan seniman terkenal.

Christmas Jazz minangka koleksi konser pirang-pirang minggu dening para seniman internasional ing papan-papan intim kayata greja, aula konser lan klub ing saindenging Tallinn sing kedadeyan wiwit 23 November nganti 16 Desember.

Kumu, Museum Seni Estonia, minangka karya seni modern sing apik banget lan dianugerahi Museum Eropa taun iki ing 2008. Sajrone musim salju, museum kasebut nganakake akeh pameran seni lan konser lan pagelaran wektu Natal.

Sinau babagan urip pedesaan ing Museum Terbuka Udara Estonia kanthi program musim dingin khusus kalebu Desa Natal lan Minggu Liburan kanthi kerajinan tangan, roti panggang, potong kayu lan liya-liyane.

Endi tinggal

Kutha Tua abad pertengahan minangka papan sing paling apik nalika lelungan nalika musim salju menyang Tallinn, ing dalan-dalan bangunan sejarah sing nduwurke tumpukan, jarak watu adoh saka Pasar Natal Tallinn.

Savoy Boutique Hotel, kanthi konsisten milih salah sawijining sing paling apik ing Estonia, cilik lan mewah, dihiasi kanthi gaya Art Deco.

Hotel Telegraaf miwiti urip dadi kantor pos lan pusat telpon ing taun 1878, nanging saiki wis direnovasi dadi papan modern 5 bintang.

Para tamu ing My City Hotel bisa seneng koleksi seni Italia sing akeh banget sing dekorasi ing tembok uga sarapan panggang sing seger lan spa ing omah, kabeh ora metu saka Old Town.

Kanggo akomodasi sing elegan lan ramah anggaran, deleng njaba Kutha Tua. Kanggo rasa "keanggunan manor sing ana ing tengah-tengahing Tallinn", pesen kamar ing Von Stackelberg Hotel, sawijining kutha kutha abad kaping-19 ing Jerman-Baltic Baron von Stackelberg. Saben kamar ing Solo Sokos Hotel Estoria modern, ing tengah kutha, beda-beda lan nyritakake babagan individu. Park Inn dening Radisson Central Tallinn, ing sadawane dalan, cedhak pojok Rotermanni sing rame.

Mangan Endi

Nedha bengi ing Estonia ing musim perayaan kalebu tradhisi lan ora bisa dilalekake. Kanthi solstis musim salju sing mengaruhi cara panggunaan, nglumpukake lan nyimpen panganan, pengunjung bisa ngarepake ndeleng akeh daging asap, asap asin nalika woh-wohan lan sayuran wis dipanen ing awal musim gugur.

Restoran sing nyedhiyakake menu Natal tradisional lan kreatif kalebu: -

• Olde Hansa, sawijining restoran abad pertengahan ing Tallinn's Old Town, nggawe pengalaman mangan ing abad kaping 15, lengkap karo lampu lilin lan musik langsung.
• Interior lan menu Kaerajaan inspirasi saka masakan tradisional Estonia kanthi corak modern. Rasakake nedha bengi Natal ing Tallinn Town Hall Square.
• Farm, salah sawijining restoran paling apik ing Estonia, nggabungake unsur pedesaan produk Estonia lokal kanthi kinerja kuliner kelas dhuwur ing Tallinn tengah.
• Kolu kõrts (penginapan Kolu) minangka restoran ing abad kaping 19 sing asli sing dipindhah menyang latar Museum Terbuka Estonia Estonia sing nyedhiyakake masakan nasional sing enak lan khusus kanggo Natal.
• Kuldse Notsu Kõrts, ing Tallinn, masak resep-resep tradisional Estonia sing diwarisake kanthi turun temurun, mula ngarepake sawetara keju lan sosis regional ing nedha bengi Natal sampeyan.
• Põhjaka manor, ing Estonia tengah, duwe pawon internasional sing ngenal masakan nasional sing digawe saka bahan-bahan lokal, mentah. Bangunan kasebut diwiwiti wiwit abad kaping 19.
• Ing Püssirohukelder, ing Tartu, sampeyan bisa ngrasakake Natal ing restoran bedhil bubuk bedhil unik kanthi langit-langit dhuwur lan pasugatan Estonia lan Jerman sing enak.
• Uga ing Tartu, restoran Hansa Tall dibangun kanthi gaya Hanseatic kanggo swasana abad pertengahan sing nyenengake nalika natal.