24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Mewah News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nyambung karo alam: Resor Constance Ephelia Seychelles

greenglobe-1
greenglobe-1
ditulis dening editor

Resor pinggir pantai mewah, Constance Ephelia Seychelles, dununge ana 120 hektar vegetasi subur ing pulau Mahé, sing ndeleng taman nasional laut Port Launay. Constance Ephelia Seychelles minangka salah sawijining enem properti Constance Hotel & Resorts sing nembe dikonfirmasi dening Green Globe.

Markus Ultsch-Unrath, Manajer Proyek Kesehatan, Keselamatan & Lingkungan ing resor kasebut, nerangake babagan pendekatan ijo lan praktik paling apik ing properti kasebut.

"Ing jagad kesulitan lingkungan, sosial lan finansial, penting lan tugas kita sambung maneh karo alam kaya sing ditindakake dening pirang-pirang generasi sadurunge. Kecepatan pangembangan sing cepet kudu diperlambat lan dipikirake, lan kita kudu sadhar manawa kita dudu mung bagean saka alam - nyatane kita sejatine sifate. Kanthi pikiran iki, kita bakal bisa ngatasi tantangan anyar lan nggawe masa depan sing luwih cerah kanggo generasi sabanjure, "ujare Markus Ultsch-Unrath.

Proyek lingkungan dadi prioritas utama ing agenda resor kanthi inisiatif sing diluncurake ing sawetara taun kepungkur. Constance Ephelia yakuwi kanggo nambah manajemen keanekaragaman hayati ing resor lan wilayah sekitar kanthi nggawe hubungan sing luwih kuat ing antarane resor lan mitra komunitas kasebut. Sajrone rong taun kepungkur saka 2015-17, selaras karo Rencana Manajemen Mangrove lan kerja sama karo Klub Lingkungan Port Glaud, LSM Lokal Kelestarian Seychelles lan Mangroves for the Future (MFF), kita wis ngetrapake proyek kanthi judhul adhedhasar Komunitas Manajemen Situs RAMSAR Mangrove Pelabuhan Launay ing Seychelles.

Kanggo nyengkuyung Inisiatif Kanopi Komanwel Ratu nasional kanggo nanem 20,000 wit ing Seychelles antara taun 2016-17, resor Ephelia nyumbang 2,000 wit bakau sing ditandur. Sawise wiwitan nursery wit Mangrove, ing endi kita nandur bibit ing pot lan ditanam ing wilayah sing rusak, kita miwiti program pemantauan. Iki bakal mbantu kita njaga data ilmiah panyebaran mangrove lan rehabilitasi babagan pertumbuhan lan tingkat kaslametan.

Constance Ephelia Seychelles nduweni peran penting ing pangembangan inisiatif pendhidhikan. Kita aktif makarya karo sekolah pamrentah lan swasta uga Klub Margasatwa ing Seychelles kanthi nampani siswa supaya melu kegiyatan nanem utawa ngresiki sing fokus ing regenerasi wilayah sing wis rusak lan sinau babagan praktik manajemen paling apik ing lahan basah bakau lan lestari pariwisata Wiwit 2015, kita wis nyambut gawe kanggo 1,190 siswa lan anggota komunitas sing melu tur berkelanjutan lan pendhidhikan lingkungan. Kajaba iku, kita mbantu nggawe kios informasi ing njero komunitas lan uga boardwalk liwat mangroves kanggo nambah kesadaran lan ndidik masarakat lan pengunjung babagan lahan basah sing larang iki.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.