24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pengumuman Pers Rwanda Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Kigali Marriott Hotel Clinches Loro Penghargaan ing Afrika World Travel Awards

makigali
makigali
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel Kigali Marriott (www.KigaliMarriott.com) diakoni minangka Hotel Bisnis Utama ing Rwanda lan Hotel Leading City Rwanda ing World Travel Awards, Afrika 2017. Penghargaan kasebut diwenehake ing upacara penghargaan cemlorot sing dirawuhi pimpinan industri terkenal lan VIP saka saindenging Afrika ing World Travel Awards Africa 2017, Gala tahunan ing Kigali, Rwanda. Milih dening para profesional turisme lan turisme ing saindenging jagad iki, penghargaan iki ndadekake komitmen hotel kanggo keunggulan lan ngakoni prestasi apik ing hotel sajrone taun pertama.

Miturut Manajer Umum Rex Nijhof, Kigali Marriott Hotel, "Kita pancen terhormat menang penghargaan sing dikepengini iki lan bakal dingerteni amarga upaya nggawe pengalaman sing cocog karo kabutuhane para wisatawan modern. Kita tetep setya ngaktifake para tamu supaya beda mikir nalika lelungan kanthi menehi ruang inspirasi sing estetis, lan pengalaman mikir maju sing nuwuhake kreativitas bebarengan karo layanan Marriott sing terkenal. ”

World Travel Awards kanggo ngakoni, menehi hadiah, lan ngrayakake keunggulan ing kabeh sektor industri pariwisata lan pariwisata global. Dianggep minangka salah sawijining penghargaan paling dhuwur ing industri wisata lan pariwisata saiki, proses pemilihan kanggo penghargaan kasebut kalebu pamilih umum uga rekomendasi saka para profesional saka industri pariwisata, pariwisata lan perhotelan ing saindenging jagad.

Dumunung ing sadawane KN3 Avenue ing tengah kutha, cedhak distrik finansial lan Balai Kota Kigali, Kigali Marriott Hotel nyedhiyakake omah mewah sing adoh saka omah kanggo para plancong bisnis lan plancongan. Hotel kasebut nawakake 254 kamar sing wiyar lan ditunjuk kanthi elegan kalebu 25 suite, ruang tunggu klub eksekutif lan ruang acara fleksibel sing luwih saka 11,000 kaki persegi kanthi 10 ruang rapat. Hotel kasebut uga nawakake macem-macem pilihan restoran saka Soko sing mangan sedina muput, nganti restoran khusus Italia Cucina lan Iriba Bar and Terrace. Fasilitas hiburan kalebu kolam renang, pusat kebugaran, Saray Spa, lan toko hadiah.

Kanggo luwih lengkap, log on www.KigaliMarriott.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.