24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Kampanye ekspansi Mövenpick Hotels & Resorts 'Sub-Sahara Afrika entuk momentum

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mövenpick Hotels & Resorts wis menehi tandha tonggak penting ing strategi ekspansi ing Afrika kanthi gaweyan konstruksi kanggo Mövenpick Hotel Abidjan kelas atas 160 sing lagi siyap.

Watu pertama properti sing bakal teka kasebut dilebokake dina Setu (7 Oktober) lan tanggal pambukaan taun 2020 diumumake ing sawijining upacara sing nuduhake akselerasi rencana pangembangan perusahaan perhotelan Swiss ing wilayah Sub-Sahara.

Mövenpick Hotel Abidjan bakal dadi properti pertama perusahaan ing Côte d'Ivoire lan salah siji saka papat sing lagi aktif ing wilayah kasebut. Telung liyane yaiku Mövenpick Hotel & Residences Nairobi ing Kenya, sing arep mbukak ing taun 2018, Mövenpick Hotel Addis Ababa ing Ethiopia bakal dibukak ing taun 2019 lan Mövenpick Hotel & Pusat Konferensi Abuja ing Nigeria wis rampung ing taun 2020. Mövenpick Hotel & Resorts saiki ngoperasikake properti 260 kunci ing Ghana - Mövenpick Ambassador Hotel Accra.

"Nalika nggawe Mövenpick Hotel Abidjan diwiwiti, kita bakal njupuk langkah luwih cedhak kanggo ngerteni rencana ekspansi ambisius kanggo wilayah Sub-Sahara," ujare Andrew Langdon, Chief Development Officer, Mövenpick Hotels & Resorts.

"Mbukak hotel gaya urip modern ing pusat komersial lan perbankan Côte d'Ivoire minangka langkah strategis sing ora mung nggunakake kaunggulan Abidjan dadi pusat bisnis utama, nanging nguatake anané Hotel Mövenpick & Resorts ing Afrika Kulon. Iki penting banget kanggo strategi pangembangan nalika aktif golek kesempatan kanggo ngembangake portofolio lan dadi perusahaan perhotelan utama ing wilayah kasebut. "

Mövenpick Hotel Abidjan dununge ing jantung distrik bisnis Le Plateau ing kutha, dununge bangunan pemerintah lan landmark lokal kayata Katedral St. Paulus lan Taman Nasional Banco.

Yen wis rampung ing taun 2020, properti kasebut bakal duwe restoran ing restoran sedina muput; aula / bar; Lounge Klub Eksekutif; pusat kebugaran modern lan ruang patemon kontemporer.

"Hotel kasebut bakal diselehake kanggo nggampangake misi dagang, bisnis sing ana gandhengane karo pemerintah lan perdagangan komersial umume," ujare Langdon.

Kepemilikan Mövenpick Hotel Abidjan minangka usaha patungan antarane Société Abidjanese de Promosi Industrielles et Immobilières (SAPRIM), perusahaan swasta sing duwe kompleks kantor lan mall sing jejer karo properti kasebut, lan firma konstruksi terkenal Bouygues Batiment International.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov